| Yzzie a întrebat:

Salut! Sper sa ma ajute cineva cu o dilema pe care o am.As vrea sa stiu daca un hard de calculator(nu laptop)SATA merge conectat la un calculator SATA 2.

Nu ma pricep la asa ceva iar din ce am citit eu pe net nu am inteles ce si cum(probabil sunt mai grea de cap).

Multumesc anticipat! big grin

Răspuns Câştigător
| robytoby a răspuns:

Sigur ca merge, sa instalezi un hard disk SATA, daca are interfata SATA poti sa pui orice hard disk SATA.
Poti sa pui si un hard disk mai vechi, pe IDE, dar cu adaptor.

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| SouLIce a răspuns:

Da merge

| 5yr0Kk a răspuns:

Raven,ai putea sa taci daca nu stii.
Sigur ca va merge deoarece fizic conectori sunt la fel doar cateva inbunatatiri de viteza nesemnificative.
Si eu am un hard disk sata 2 pe un computer sata 3 si merge super bine asa ca nu te ingrijora ca va merge...:d

| Elynad a răspuns:

Daca este SATA merge. Numai sa nu fie ATA...

| Yzzie explică:

Multumesc frumos pentru raspunsuri! Am ales ca raspuns castigator raspunsul care din punctul meu de vedere a fost cel mai informativ, avand in vedere ca, pe langa ce voiam sa stiu, mi-a oferit informatii in plus foarte folositoare.

| Yzzie explică (pentru 5yr0Kk):

Multumesc, pentru raspuns! Sper sa nu te superi, am observat ca ai dat raspuns inaintea lui doar ca, am ales raspunsul lui pentru ca a punctat ca SATA merge pe orice SATA plus informatia in plus, de care as fi avut nevoie.Multumesc pentru timpul acordat! big grin

| 5yr0Kk a răspuns (pentru Yzzie):

Nu era necesara explicatia..ma bucur doar ca ai aflat ce te interesa..pentru mine TPU nu inseamna numai fundite ci imi place sa ajut oamenii.
Daca mai ai intrebari despre pc uite adresa mea de mess:barla_adyy@yahoo.com..numai bine!