| Alexfiru10 a întrebat:

Salut, știe cineva cum pot sa conectez un router tp-link Archer AX1500 la routerul principal din casa prin cablu de retea LAN, cred ca bridge mod se numește? Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| carevaescu a răspuns:

Fara a sti care e routerul principal, e greu de dat un raspuns 100% corect.

Dar teoretic daca ai un cablu Ethernet, conectezi un port Lan1 (sau 2, 3, 4, etc) din routerul principal cu portul wan al AX1500.

13 răspunsuri:
| Alexfiru10 explică (pentru carevaescu):

Routerul principal este un Huawei AX3 Pro. Dar nu merge doar sa conectez cablul trebuie sa îl configurez cumva

| carevaescu a răspuns (pentru Alexfiru10):

Hai să verificăm dacă problema este de la cablu. Dacă ai conectat corect un port lan la Huawei cu portul wan - albastru - al TP link, presupunând că ambele sunt alimentate electric, ar trebui să se aprindă câte o luminiță la fiecare router

Da toate luminile sunt verzi în afara de un led le la routerul tplink acel cu planeta. Și porturile la Huawei sunt toate la fel 4 porturi la fel și la tplink este un wan și 4 lan

Ok. De pe calculator accesează pagina de setări al routerului Huawei, și loghează te ca admin. Asigură te că ai opțiunea DHCP pusă pe on sau enabled

Și la routerul tplink nu fac nicio setare? îl las deafault?

Ba da. De pe calculator accesează pagina de setări al routerului TPL, și loghează te ca admin. La Connection type, selecteaza "Bridged"

Pai nu știu de unde ca are meniul nou de la tplink și nu știu cum sa activezi dridge

Gaseste o sectiune numita "Connection type" sau "Network Mode"

Posibil la tplink... Advanced > System Tools > System Parameters

| carevaescu a răspuns (pentru carevaescu):

Posibil sa se numeasca WDS bridging

Răspuns utilizator avertizat
| carevaescu a răspuns (pentru Bubico2022):

A incercat, nu merge. era mai rapid sa citesti decat sa scrii atata ¯\_(ツ)_/¯

Răspuns utilizator avertizat