| sarjux a întrebat:

Salut,stie cineva de ce nu ma pot conecta la wireless? Am router hawei hg655b,deci beculetul pentru wireless este aprins,iar pe telefon/laptop imi apare,si am semnal dar atunci cand sa ma contectez pur si simplu nu se intampla nimic.I-am dat restart din fabrica,i-am pus id si pas din contract,eu zic ca e configur, imi scapa ceva?

2 răspunsuri:
| DenisIonut01 a răspuns:

Deci sti sa umbli in 192.168.1.2 in cofiguratia ruterului? Atunci intri la adresa de mai sus (cea cu numere) sau unde intri tu de bagi acele date din cotrect si in partea stanga ai un meniu acolo dai pe Basic apoi pe Wireless si o sa iti apara la prima optiune Acces point acolo trebuie sa dai Enable si mai jos SSid acolo pui numele cum vrei sa fie numit wireless-ul si mai jos Authentication Type dai sa fie WPA-PSK / WPA2-PSK mai jos Encryption trebuie sa fie TKIP dupa mai jos Pre-Shared Key bagi parola care o vrei tu dar sa fie din 8 litere sau cifre apoi dai Submit ai buton mai jos. Daca nu ai reusit scrie-mi cu Raspunde-mi ca sa imi apara in notificari.

| sarjux explică (pentru DenisIonut01):

Din pacate nu am acces point, authentification type nu exista este doar mode si acolo am open share both (era open)apoi cryption e cu 128/64 bit, pre shaared key nu am, este doar key 1 si atat.

ce am e in urmatoarea ordine:
(in meniu e wlan, ceea ce cred ca vine de la wireless wan)
Mode
Country
channel
rate
transmit power
ssid index
ssid
maximum number acces
ssid
hide broadcast
wmm
ap isolation