| maphiotul a întrebat:

Salut.
Stiti careva, ma puteti ajuta, cum sa pun un Android versiune mai veche (de exemplu 10 sau 11) pe un device (Samsung)
In locul lui 14...
Va rog fara intrebari,,de ce, cum?" sau alte recomandari, sfaturi in afara subiectului propus.

Răspuns Câştigător
| Korkodeln a răspuns:

Atunci viata ta poate fi mai usoara daca e versiune care a rulat pe dispozitv, incearca intai ce zice baiatu asta aici:

https://www.youtube.com/watch?v=laRuK8QCwJE

9 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Prima versiune este cu care a fost scos telefonul din fabrica, deci poti face "Resetare de fabrica".
Versiunile anterioare nu cunosc inca toate functiile telefonului.

| Korkodeln a răspuns:

Prima oara trebuie sa vezi daca dispozitivul tau a avut vreodata o imagine de firmware originala bazata pe Android 10, daca nu, se complica treaba, trebuie sa iti faci, sau sa faca cineva, un ROM custom pe versiunea care o vrei tu.

Forumul XDA e locul unde sa intrebi de custom ROM, daca dispozitivul tau e printre cele suportate ai noroc, daca nu tot poti incerca o intrebare, pate intereseaza pe cineva.
https://xdaforums.com/c/samsung.11975/

Al doilea pas si cel mai important este daca dispozitivul tau are posibilitatea de unlock bootloader, ca sa poti incarca ROM-uri cusotom, daca are e OK, daca nu, poti sa uiti de toata afacerea.

Pe pagina Samsung din forumurile XDA ai toate softurile si instructiunile de instalare daca dispozitivul tau e suportat sau compatibil cu cele deja suportate.

| maphiotul explică (pentru Bula):

Am dat resetare de fabrica si s-a pus tot pe Android 14.

| maphiotul explică (pentru Korkodeln):

Nu vreau neaparat 10 sau o versiune custom.
Vreau cu ce a venit din fabrica, cred ca mai exact cu Android 12.

Bula
| Bula a răspuns (pentru maphiotul):

Inseamna ca, aceea versiune este prima cu care poate functiona.

Am avut 11 sau 12 inițial.
Nu mai stiu exact.

Bula
| Bula a răspuns (pentru maphiotul):

Cauta si afla intai versiunea si subversiunea exacta!
Mergi pe site-ul producatorului si vezi daca nu gasesti firmware la aceea versiune, pentru modelul tau de telefon!

| maphiotul explică (pentru Korkodeln):

Mersi,exact pe pagina care o recomanda indianul eram acum laughing
Acum downloadez Android 11, doar ca o sa fie mai complicat sa il si instalez pe tableta.

Sorry,ai fost aproape de raspunsul corect doar ca pe pagina producatorului nu gasesti doar cel mai actual firmware sad
Raspunsul lui korkodeln s-a potrivit mai bine.
Next timehappy