| Anonim906 a întrebat:

Salut, stiu ca e o intrebare putin mai ciudata dar daca am windows 10 si vreau sa trec la 7 dar gen fara sa ii fac un fresh install cred ca ar avea ceva probleme ca si windows 10 vine cu niste apps preinstalate si s-ar putea ca windowsul sa aiba niste erori. Ce parere aveti ar trebui sa fac asa sau gen direct upgrade daca ar fi posibil?

Răspuns Câştigător
| CM7YRE a răspuns:

In primul rand, de la Windows 10 la Windows 7 faci "downgrade" nu upgrade. Daca sistemul/laptopul tau are drivere pentru windows 7, nu o sa-ti dea erori, mai ales daca e un pc mai vechi, spre surpriza ta o sa mearga cel mai probabil putin mai bine. Depinde de ce specificatii are sistemul; daca e laptop, lasa un serial number, daca e pc, spune ce model de placa de baza (procesor, rami, palca video) ai si iti spun ce sistem ar fi mai ok.

6 răspunsuri:
| Anonim906 explică (pentru CM7YRE):

Asa,,downgrade,, stiu ca nu era upgrade dar uitasem cum se numea

Am un i5 3470 3.2 Ghz 8 Rami si Nvidia Geforce Gt730 2gb

| CM7YRE a răspuns (pentru Anonim906):

I5-ul in mare parte se comporta mai bine pe windows 7 considerand ca e generatia 3, mai ales cu placa aceea video. Avand in vedere ca ai o placa de baza cu socket-ul acela, cel mai ok ar fi un windows 7 pentru tine.

| Anonim906 explică:

Nu stiam ca e media creation tool si pentru windows 7

Ok mersi deci o sa incerc sa fac downgrade la 7 dar cu media creation tool cred ca ar fi ok nu?

| CM7YRE a răspuns (pentru Anonim906):

E "ok" cu orice il faci, Rufus e o optiune mai fiabila, dar incearca cu ce vrei.