| Moon4Lord a întrebat:

A m o problema la telefon si atunci pun muzica, parca e mai incetinita si mi se intampla cateodata si dupa cateva ore isi revine si merge cum trebuie, bateria e plina si tot se aude muzica mai incetinita, am un telefon Sony Ericsson j10i2, am incercat si luminozitatea mai mare sau mica, am inchis telefonul, imi puteti spune cum sa fac sa mearga normal? dau FUNDA!

4 răspunsuri:
| Nita_Daniel_2000 a răspuns:

Cred ca l-ai scapat odata in apa.mi s-a intamplat si mie. trebuie sa te uiti daca este umflata bateria si daca este sa cumperi alta.

| Moon4Lord explică (pentru Nita_Daniel_2000):

Nu l-am scapat niciodata in apa, bateria arata bine, m-am uitat pe net la fotografii

| Raresk654321 a răspuns:

Depinde ce socuri a avut si pe ce fel de suprafata l-ai scapat (daca l-ai scapat). Posibil sa se fi dereglat sistemul audio, parerea mea e, daca ai garantie, sa il duci direct la reprezentanta si ti-l face ei... Nu mai incerca sa il repari ca mai rau il strici, dul direct la reparat.

| Moon4Lord explică (pentru Raresk654321):

Pai acuma pe moment merge bine dar nu stiu, se mai intampla sa fie incetinit, adica foarte putin, nu e foarte incetinit incat sa nu se mai inteleaga nimic e ceva de genu 10% mai incet