Incearca sa vorbesti cu un profosionist in legatura cu asta sau sa-l duci la un service! Seara faina!
Nu ai pus la loc bine ceva,ai uitat ceva deconectat sau,stiu si eu ce nu ai pus tu la loc.Tu stii mai bine ce ai facut.
Operatia asta ce zici,ai pus pasta,ai scos calculatorul din priza,cand ai scos procesorul si placa video?
Orice lucrarea faci,trebuie scos din priza, niciodata nu scoti placi, scoti nimic cit timp calc este in priza.
Pasta aia cum ai pus acolo, sa nu fi intrat pasta de aia in slotul ala, asa ca anumniti pini de la procesor sau video sa nu mai faca contact bine.
Cum am zis, tu stii ce ai facut acolo mai exact.Treb sa verifici daca ce ai scos ai pus la loc, daca e bine conectat.
Ce spui tu ca sxe intampla cam asta arata, ca procesorul nu ar fi acolo conectat sau ca memoria ram nu ar fi prezenta.
Nu am spus sa ajunga ceva in sloturile de ram.Referitor la ram, am spus ca daca nu ai memorie ram in calculator, calculatorul face exact ce face si la tine,. adica simptomele is cam la fel.
A fost asa ca idee, in caz ca ai fi umblat si pe acolo.
De pasta am spus sa nu fi intrat in slotu procesorului, adica acolo unde ai pus tu pasta.
Ori sa nu fi intrat procesorul ala bine.Alta chestuie,sa nu fi indloit ceva pini de la procesor.
Cred ca toata pproblema acolo este la procesor,deci mai verifica iar,scoate iar afara, ia o lupa ceva uitate in orificiile alea unde intra pinii sa nu fi intrat pasta.
Pune la loc, vezi sa intre bine acolo, pui cleme ce mai are, toate sa intre sa se conecteze usor si strins.
Am spus de scos din priza, pentru ca uneori daca scoti placi din PC poti sa faci scurt si sa arzi ceva.
Este o moda asta cu schimbatul inutil al pastei termoconductoare. Uneori castigi 2-3 grade dar de cele mai multe ori arzi placa de baza din cauza electricitatii statice.
Care modă ca eu n am mai schimbat pasta de când am primit calculatorul adică aproximativ 2 ani și 4 luni