Ce brand e sursa?
Daca e Sharkoon, Delux, LC-Power, InWin, Rasurbo, Akyga, Xilence, Aerocool,
sau alte nume "sonore", o trimiti degeaba.
Mai devreme sau mai tarziu va crapa din nou, si foarte posibil sa ia si restul componentelor cu ea.
In teorie producatorul acopera garantia, iar unii sunt mai seriosi, altii mai putin.
Nici eu nu știu exact cum se numeste acea componenta, dar banuiesc ca face parte din modulul de filtraj (voltage regulator).
Suna la pc garage sau mergi la ei cu sursa si actele cu care ai cumpărat o inclusiv garantia si vezi ei ce i ti spun, poate ti o schimba cu alta nouă identica cu aceasta sau o repara gratuit pe aceasta.Dar mai bine mai stringe bani si cumpăra ti o sursa nemțeasca bună care te va tine cel putin 10 ani.
Dacă sursa s-a ars din cauze „obscure", o vor repara pe garanție. Dacă însă se pot vedea urme de utilizare incorectă (scurtcircuit, suprasarcină etc.), atunci te vor taxa.
Ce mare bășcăleală, dacă ți s-a stricat e clar ți-o vor repara, dar frica ta îmi spune că ai meșterit tu ceva pe acolo, caz în care o trimiți degeaba.
Cel mai bine ar fi sa contactezi PC Garage si sa le spui despre problema ta, teoretic garantia ar trebui sa acopere toata sursa, de la carcasa pana la ultimul fir, dar daca dauna a fost produsa din cauza ta(montare incorecta etc) atunci nu vei fi acoperit