| Măcină_Emanuel_Elisei_1997 a întrebat:

Am creat un document in office word 2007, am dezinstalat office 2007, pentru ca era trial version si ajunse in acea stare in care nu mai merge editat nimic cu el, si am instalat office 2003.
de ce nu mai merge sa deschid acelasi document in word 2003?(imi cere sa aleg codificarea textului...am dat click pe toate codificarile, dar nu imi afiseaza textul! DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Din cauza unui lucru foarte simplu, in Word 2007 formatul documentului este docx si acesta nu este citit de Word 2003. Trebuia sa salvezi documentul in format Word 97 - 2003 Document.
Cauta un convertor. De asemenea poti sa copiezi documentul si sa te duci la un calculator care are Word 2007, il deschizi, dai Save as si schimbi formatul in Word 97 - 2003 Document.

3 răspunsuri:
| Caaaaalin a răspuns:

Pai e diferit 2007 fata de 2003... eu zic sa cauti o cheie pentru 2007 si sa reinstalezi 2007 pentru ca are o anumita codificare care citeste word asta.

| adybutterfly a răspuns:

Deoarece office 2007 l-a salvat in format. docx iar office 2003 nu este asa de upgradat sa poata deschide documentele cu aceasta terminatie ci doar.doc. Nu dispera sant si alte programe sa deschizi formatele. docx, ca de exemplu AbiWord (http://www.abisource.com/)

| Măcină_Emanuel_Elisei_1997 explică (pentru Ioandelasal):

Mersi...exact asa facusm...am vazut ca ii pot da save in format pentru 2003