| Catalintoader2 a întrebat:

am dat um reset din fabrica si se descara alea de la Samsung, am stat 30 min si de abia am ajuns la 9 din 12 aplicatii instalate, imi spuneti si mie de ce imi merge asa greu sa se descarce?

6 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Net prost, sistem vechi, dispozitiv lent, memorie insuficienta...

| Catalintoader2 explică (pentru Catrice):

Net digi, sistem Android 10, dispozitiv bun, memorie suficienta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și netul posibil sa funcționeze greu. Între anumite ore și anumite intervale de timp netul este solicitat de mai multe persoane și posibil sa funcționeze greu.
Sau varianta a doua : serverul celor de la Samsung de unde sunt trimise datele este prea solicitat și posibil să funcționeze greu. Dacă sunt mulți care descarcă în același timp viteza scade. Sfatul meu : pui pauză și încerci din nou altădată. Puteai sa faci și tu un reset în cursul săptămânii, nu acum când e weekend.

| Catrice a răspuns (pentru Catalintoader2):

C-o fi digi c-o fi Vodafone c-o fi Orange... viteza contează.

| OmorttiTaniiBazatRO a răspuns:

Draga Catalin Lupu, in copilaria mea, nu am avut niciun telefon mobil, asa ca nu pot sa empatizez cu situatia ta, si nici nu stiu cum pot sa te ajut, eu am avut o copilarie grea, in satul meu stiut de nimeni, sarac si mic, nici nu ar avea rost mentionarea numelui sau, dar iti voi zice de dragul povestii. El se numea Pitesti. Stai sa ti zic cum era viata in Pitesti: in fiecare dimineata, de cand ma stiu, ma trezeam infrigurat pe patul meu de paie. La 6 trebuia sa ma duc cu tatal meu in padurea Trivale si sa taiem butuci si sa culegem ciuperci. Ne intorceam la mama acasa care saraca trebuia sa faca mancare intr-un ceaun vechi si ruginit, la un foc de tabara. Cu butucii faceam focul in casa noastra din cirpici. Dar daca ar fi sa ghicesc care e problema cu telefonul tau, as spune ca este viteza slaba de internet.

| Catalintoader2 explică (pentru OmorttiTaniiBazatRO):

Cu totii am inceput de jos, pana si eu am inceput de jos si la varsta de 14 ani mi-am cumparat un telefon bun(bani munciti de mine).