| tudorodo a întrebat:

Am internet prin cablu la pc dar cand bag cablul in laptop nu se aprinde ledul ala si nici nu merge netul! Cel mai bu raspuns primeste Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Intra aici sa vorbim direct: http://www.epasystems.ro

11 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Lipsa drivere, cablu sau mufa defecta, placa de retea defecta, lipsa semnal! Acum poti sa-ti alegi!

| mihai69 a răspuns:

Probabil intrarea în placa de rețea e arsă. Normal, cu cablul băgat acolo, ar trebui să se aprindă LED-urile chiar și cu PC-ul oprit.

| tudorodo explică (pentru mihai69):

Frate,nu este nici o problema cu laptopul, il am de 5 zile si am observat abia astazi ca nu merge netul prin cablu, mentionez si a am windows 8 pe laptop! Placa de retea este instalata! N-are nicio problema! Astept mai multe raspunsuri

| tudorodo explică (pentru K0sti):

Mai ma poti ajuta intr-un fel?

| mihai69 a răspuns (pentru tudorodo):

Și de unde știi că nu e nicio problemă cu el?!? A mai mers vreodată ca să fii sigur?!?

| tudorodo explică (pentru mihai69):

A mers doar prin Wi-Fi! Dar eu vreau sa mearga prin ethernet

| manuel72 a răspuns:

Daca tu ai schimbat cablul de la pc la laptop trebuie doar sa dai restart la modem si va functiona.

| tudorodo explică (pentru manuel72):

Cum fac asta?

| mihai69 a răspuns (pentru tudorodo):

Și dacă eu îți spun că simptomele descrise indică faptul că probabil adaptorul tău de rețea e stricat (sau poate cablul nu e bun - dă Doamne!), de ce spui că nu e nicio problemă?!?
Te-aș fi crezut dacă era verificat pe altă rețea și acolo mergea. Dar dacă nu a mers (încă) niciodată, nu ai cum să faci afirmația aia!
Așadar: schimbă cablul ethernet cu unul care știi sigur că merge; dacă tot nu licăresc LED-urile, du-l la service.

| manuel72 a răspuns (pentru tudorodo):

Il scoti din priza, il lasi 15 sec si-l bagi iarasi.Cablul de retea trebuie sa fie deja bagat la laptop.

| tudorodo explică (pentru manuel72):

Si esti sigur ca va merge?