| cosminutzu90 a întrebat:

Am o intrebare care ma macina de mult timp! Deci mi-am luat minecraft,java si de toate.Dar cand intru in el dau play singleplayer bla bla bla dar apoi,imaginea este fff ciudata,adica pamantul e alb, animalele si mobi se vad nu stiu cum in bucati=]]. Doar copacii se vad bine! Aaaa.Si atunci cand construiesc ceva(gen un crafting table)si il pun jos,se vede alb=]]]]. Adica nu imi dau seama unde e,ca e pe pamant,si daca pamantul e alb, e si orice obiect alb! Deci ce pot face? Sunt disperat!

9 răspunsuri:
| KnowEverything a răspuns:

Ai incercat sa il reinstalezi? daca da ce windows ai?

| cosminutzu90 explică (pentru KnowEverything):

Am incercat de nu stiu cate ori=]]]Am windows XP.

| KnowEverything a răspuns (pentru cosminutzu90):

Poi, cauta o partitie libera si instaleaza un windows 7/sau altul (de pe net, nu are rost sa cumperi) si poate iti merge. De multe ori mie nu mi-au mers jocuri pe windows xp (settlers, aoe, assassins creed, etc.)SAU te duci la o cunostinta care are computer si o rogi sa te lase sa vezi daca iti functioneaza jocul (slabe sanse sa nu mearga).

Dar jocul e cumparat nu? asa inteleg din ce zici mai sus... daca e cumparat e imposibil sa iti faca probleme (cred eu)

| cosminutzu90 explică (pentru KnowEverything):

Scz ca am rasp dupa atata timp.Am incercat de toate, crede-ma, si to nu merge! Nu, nu este cumparat, este minecraft SP! Multumesc!

| KnowEverything a răspuns (pentru cosminutzu90):

Atunci cauta altul...

| cosminutzu90 explică:

Scuza-ma ca nu am raspuns dupa atata timp, dar nu am mai intrat pe TPU!
Multuesc de raspuns si de cod, dar tot nu merge, am incercat aproape tot, acum incerc sa cred ca e de la placa video.Ma rog multumesc!

| rockhippo a răspuns:

Hey, I've just received a free Minecraft Giftcode!
You can get one too!

>> minecraftcodes.me

| AnaLove444 a răspuns (pentru KnowEverything):

Sunt de acord cu tine.

| DopeNope a răspuns:

Cred ca e problema cu texture pack. incearca sa-l schimbi