anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare si anume : Are ceva daca ma joc pe tableta in timp ce este la incarcat? Stiu ca multi dintre voi o sa spuneti ca nu asa cum as fii spus si eu inainte sa citesc manualul. Acolo spune ca nu e bine sa o folosesc atunci cand se incarca. Este posibil sa se fii facut vreo exagerare? Sunt in dubii. Tableta se numeste Vonino Orin HD de 1GB ram 1. 2dual core.

6 răspunsuri:
| CranK71 a răspuns:

Nu este bine pentru ca se slabeste bateria din ce in ce mai mult cand te joci pe tableta in timp ce e la incarcat, mai pe romaneste nu te mai juca pentru ca se "buleste" bateria si vei fi nevoit sa iti iei alta

| KRIIIX a răspuns:

Cele din magazine stau numai la incarcat. Probabil ca nu are nimic. Eu am un iPad 2 de 32gb si il folosesc si cand e la incarcat, cu orele, fara sa am vreo problema cu bateria.

| NYK4u a răspuns:

Singura chestie ar fi ca bateria o sa se consume mai repede ca de obicei, daca folosesti tableta cand e la incarcat.In rest nu cred ca este o problema asa mare.

| darrio2007 a răspuns:

Timpul de incarcare se va prelungi.Pentru ca aproape toata energia se duce in joc, luminozitate etc.Se poate buli si bateria in timp.Pentru ca ea nu se incarca normal. Evita, totusi, sa faci asta prea des.

| horia2012 a răspuns:

Da, are. Nu degeaba ti-a spus producatorul ca nu e bine. Cel mai mare consumator e afisajul. Dupa care aplicatiile (folosesc memoria si procesorul). In timpul incarcarii tableta este in stand-by. (ecran stins, aplicatii inchise). In timp se va distruge incarcatorul si bateria.

| IAmAlex a răspuns (pentru KRIIIX):

Exact de asta sunt in dubii happy