| justmisterious a întrebat:

Am o mare problema. De 1 saptamana mi s0au blocat toate conturile de messenger. Cand intru pe ele imi zice sa dau forgot pass ca sa incep procesul de deblocare dar cand fac acest pas imi cere raspunsul la intrebarea secreta pe care am pus-o acum vreo 4 anistraight face si nu mai stiu raspunsul va dati seama. Un cont nu stiu cum am reusit sa il deblochez pentru ca nu mi-a mai aparut acea intrebare dar la celelalte 2 conturi ( cele mai importante) nu pot. Am lasat sa treaca si 2 zile fara sa mai intru si tot asa. Cine ma poate ajuta va rog?

Răspuns Câştigător
| alextiby a răspuns:

Pai tie iti da forgot pass chiar ndaca bagi parola corect.nu? daca e asa este o eroare de la yahoo deoarece in ultimi ani au aprut foarte multe id noi si multe din ele se blocheaza.Incearca sa te conectezi pe mail normal"idmess@yahoo.com...sau cum ai tu mailu si parola.si ar trebui sa mearga.Mie unu mi-a mers, incearca si apoi spune-mi daca a mersbig grin

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai cum sa mai intri pe ele! Trebuie sa stii acel raspuns!

| justmisterious explică (pentru anonim_4396):

Si pe celalalt la care a disparut de la sine intrebarea aceea cum de am putut sa il deblochez? Si cine crezi ca mai tine minte raspunsul de acum 4 ani? Daca nu ma puteai ajuta cu un raspuns in sensul deblocarii conturilor mai bine nu intrai sa posteziwinking

| usernameFiRsT a răspuns:

Pai daca nu ghicesti intrebarile nu poti sa il deblochezi. am patit-o si eu

| Sahasrara a răspuns:

Salut. Încearcă următoarele variante.
1. nu te loga din programul de mess, ci din pagina de web, pe mail.
2. caută bine în pagină, undeva s-ar putea să ai o opțiune să sari peste întrebări, dar să bagi datele personale, gen data nasterii, localitatea unde stai - asta dacă atunci cînd ai făcut contul, le-ai dat pe bune.
3. vezi dacă nu cumva ai o adresă de backup, unde yahoo să-ți trimită parola originală
4. dacă ții f. mult la conturi și cele de mai sus nu te ajută, trimite un mail la yahoo support și spune-le că ți s-au blocat aiurea conturile și le vrei înapoi. S-ar putea să-ți răspundă. Mie mi-au răspuns o dată.

| justmisterious explică (pentru Sahasrara):

Pai cea unde aveam back up e si ea blocatalaughing...m-am uitat pe site dar nu gasesc unde pot sari peste intrebaristraight face

| justmisterious explică (pentru alextiby):

O sa incerc sa vad daca merge desi nu credstraight face...o sa iti zic daca reusesc, mersihappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti merge si fara sa ai parola si fara acele intrebari, de ce sa nu incercam toti sa intram, nu?
Exact acele intrebari sunt securitatea mail-urilor, altfel oricine poate sa spuna ca a uitat parola pe mail-ul tau.
Ti-am spus clar ca nu poti intra daca nu nimeresti acele raspunsuri. Ca tu "nu stii cum ai reusit" in alt cont e iar foarte dubios.

| justmisterious explică (pentru alextiby):

Ti-am promis ca revin si iata-mabig grin. Am reusit sa mi le deblochez. Am intrat sa vad daca merge de pe smartphone-ul meu si surpriza, mergea dar de pe pc-ul meu nu. Atunci am vb cu un pr, am intrat pe pc-ul lui ( unde a mers) si mi-am schimbat intrebarile secretebig grin