Pai poate avea. stou ca la versiunile mmai vechide bios, scria pe site-ul de la Asus, ca mai aveau mci probleme. Nu stiu cat de mult se leaga de bios, dar ar puta fi si el. Deci eu am la fle, ti-am zis, si nu am patit niciodata asa ceva.
Original, sper... Ai si tu un antivirus pus? SPer ca ai actualziarile de windows la zi.
Sistemul de operare a fost pus din fabrica, antivirus, la fel. Am o partitie de boot-are de pe care instalez windows.
Windows e original. Am cumparat laptopul nou nout si odata cu el si windows. Tot ce am pe el(cu exceptia jocurilor) am cu licenta. Update e la zi, antivirus la fel. Deci nu inteleg de ce imi apare eraoarea.
Eu am tot Asus k53 sv, si culmea, nu patesc asa ceva! CE versiune de bios ai?
Daca l-ai cuparat cu windows preinstalat, sau l-au instalat cei de la care l-ai cumparat, recomandarea e sa mergi la ei. Nu are rost sa il tot reinstalezi. Ei vor sti care e problema. succes!
Sincer nu stiu ce versiune de bios am, dar e un program instalat "Bios update" care e mereu activ. Probabil updat-urile sunt la zi, accesand mereu internetul. Dar ce legatura ar avea BIOS-ul cu problema mea?
ShNySnYGer întreabă: