| sebypetrescu921 a întrebat:

Salut TPU
Am o placa video de 1274 Mb. Toate jocurile mai bune imi merg in reluare.
Pot sa o schimb? si ce placi video pentru jocuri din astea mai noi imi recomandati?
Funda!

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bineînţeles că o poţi schimba, dacă îţi permiţi.
Dacă îţi permite bugetul, îţi sugerez să achiziţionezi o Nvidia GeForce GTX 690.
Este una dintre cele mai rapide plăci video şi este special pentru gaming. Orice joc va rula adecvat, dacă ai şi un calculator pe măsură, bineînţeles.
Pentru preţ şi alte detalii consultă acest link:
http://www.emag.ro/......EKNQTBBBM/

| Ciulica_Raul_1995 a răspuns:

Cea mai noua placa video este Nvidia GeForce GTX 780 Titan ....in general cele de la Nvidia sunt super bune. FUNDA

| sltlp a răspuns:

Ce procesor ai? Ce placa de baza ai? Ce sursa ai?

neluL
| neluL a răspuns:

In functie de bugetul tau iti poti achizitiona o placa video care sa faca fata noilor cerinte din gaming dar pentru asta trebuie sa verifici sursa (daca poate sustine si placa video), placa de baza (pentru a vedea performantele si slotul PCI ) si procesorul (pentru a crea un echilibru intre el si placa video) Nu pot sa-ti recomand o placa video de 2000 de lei cand tu ai ca procesor un pentium si sursa de 400 W.
Dupa aceea o sa primesti si recomandari!

| FatUglyVirgin a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum poti sa faci o asemenea recomandare nu inteleg..doamne

Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Placa ta nu poate avea o asemenea capacitate. O placa este multiplu de 8 dar de la 512 Mb se trece la 1024 (1 Gb), 1, 5 Gb, 2Gb, etc. 1274 nu se poate. Aia se realizeaza la placile integrate si in anumite conditii. Daca ai placa video integrata atunci oricum nu o poti schimba, dar poti sa-ti cumperi una si s-o pui in soclul dedicat. Cel mai bine ar fi sa ne spui ce placa de baza ai si daca ai placa dedicata, denumirea ei. de asemenea sa ne spui de ce buget dispu si cam ce ai vrea sa faci cu noua placa. Asa te putem ajuta.