| palpAbil1real a întrebat:

Am o problema! Am avut o eroare in windows si nu am avut alta alternativa decat sa il reinstalez... insa nu l-am instalat in c:/ ca sa reusesc sa mai salvez cate ceva dupa acolo, apoi il voi instala acolo! Chestia e ca aveam o gramada de marcaje (semne de carte)(bookmarks) la Mozilla pe care le-am pierdut si nu prea stiu cum le-as putea recupera! sad Deschid Mozilla din c:/program files, dar nu imi apar marcajele... e ca si cum ar fi proaspat instalat! Daca e cineva ce ma poate ajuta as fi recunoscator! big grin Va rog frumos sa raspunde-ti la intrebare doar daca stiti o solutie reala si functionala!

Răspuns Câştigător
| horia2012 a răspuns:

Atunci nu ai ce face. Daca vrei sa nu mai astfel de probleme pe viitor si te pricepi putin iti facu un XP Live CD. Eu mi-am facut dupa procedura de aici si merge perfect.
http://computernetworkingnotes.com/......ve-cd.html
(daca te aupuci sa-l faci, tine cont de: cand ajungi l aetapa sa copiezi fisierele Windows-ului de pe CD, du-te in "control panel" - "folder option"
la "view" - si debifezi "show protected operating system". Acuma le poti copia.

9 răspunsuri:
| K0sti a răspuns:

Intai salvezi datele, nu te apuci si instalezi windows si dupa aia vrei sa salvezi date!
http://www.epasystems.ro/favbackup/

https://support.mozilla.org/......x-profiles

| horia2012 a răspuns:

Trebuia sa salvezi bookmarks-urile inainte. Acum nu ai ce face, chiar daca ai instalat pe alta partitie. Acuma sa inteleg ca ai un dual boot cu acelasi sistem? Daca e asa, intra pe primul, daca nu poti (erori), incearca in "safe mode", deschizi firefox, te dcui in meniu-bookmarks-show all bookmarks si acolo ai import and backup, export all bookmarks to HTML.

| palpAbil1real explică (pentru horia2012):

Pai asta este problema... primul nu imi mai ruleaza nici in safe mode!

| CinevaNou a răspuns:

Intra in C:\Users\[userul tau vechi]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\qplu8exi.default\bookmarkbackups si o sa gasesti bookmarkurile vechi.
qplu8exi.default o sa se cheme altfel la tine.

| CinevaNou a răspuns (pentru CinevaNou):

Poti salva absolut tot ce aveai, nu e nevoie sa poti boota... doar ca nu e atat de evident/usor pentru n00bi.

| palpAbil1real explică (pentru CinevaNou):

Da! Ce pot spune? A! Daca nu ai inteles eu am un windows in c care nu este functional... rulez acum windowsul din d... deci nu pot intra pe userul vechiwinking (folder is empty)
Si dupa cum am zis... nu pot sa accesez windowsul din c nici macar prin command promptwinking

| CinevaNou a răspuns (pentru palpAbil1real):

Wtf? Am inteles ce ai intrebat, dar se pare ca nu stii sa urmezi niste pasi simpli sau nu stii ca tot ce faceai pe windowsul+userul vechi sunt salvate pe partitia cealalata. Nu e nevoie sa bootezi in windowsul ala sau sa intri in userul vechi ca sa le recuperezi. Eu ti-am zis in ce folder iti gasesti bookmarks-urile vechi. Intra pe partitia unde e windowsul vechi(am presupus C, dar cel mai probabil este D pentru ca windowsul in care bootezi devine C automat chiar daca era alta partitie inainte) si cauta folderu care ti l-am scris mai sus. Daca vezi empty, alege show hidden files and folders de la optiuni la explorer. N-ai cum sa nu-l gasesti. Sper ca stii sa dai restore bookmarks daca gasesti fisierele de backup.
Uite, il mai scriu odata, in caz ca n-ai observat ca trebuie schimbat C cu D.

Intra in D:\Users\[userul tau vechi]\AppData\Roaming\Mozilla\Firefox\Profiles\qplu8exi.default\bookmarkbackups si o sa gasesti bookmarkurile vechi.
qplu8exi.default o sa se cheme altfel la tine.

*daca ai mai multe partitii si ai instalat windowsul nou pe E sau F o sa trebuiasca sa pui E sau F in loc de D. Sper ca te-ai prins.

| palpAbil1real explică (pentru CinevaNou):

Da! Ştiam şi eu asta că nu sunt atât de "no0ob" doar că nu am reuşit!winking
userul vechi (palpabil) se pare că e inexistent (habar nu am de ce) dar îmi apare în documents... însă nu îl pot accesa în niciun fel... Nu am reuşit nici măcar cu un program de recuperare! Am avut nişte erori în Windows! În fine! Am resetat totul şi am reinstalat windowsul! Chestia idioată e că am avut făcut un back-up al bookmark-urilor, dar numai ştiu de elhee hee

| CinevaNou a răspuns (pentru palpAbil1real):

Incearca un search dupa *. json in partitia D sau E unde e windowsul vechi, alege sa caute si in folderele ascunse. Poate ai mai mult noroc asa...