| r0b3Rt03 a întrebat:

, am o problema camd imi deschid pc'ul imi da de vreo cateva ori o erarere adica un ecran albastru cu mai mult propoziti de litere si cifre si mi se rr, nu stiu. ce ar putea avea am scos ramii eam sters si tot la fel. Ce ar putea avea?

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Nu neaparat din cauza RAM-ilor, poate fi si din cauza unui driver la placa video instalat gresit sau hdd si asa mai departe. alta problema poate fi ca daca ai 2 placute de RAM, tu deschizi calculatorul, merge greu si la un mom dat imediat se restarteaza atunci o placuta este stricata. foloseste utilitara asta pentru ca sa-ti dea mai multe informatii despre eroare http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html

11 răspunsuri:
| mosora2002 a răspuns:

Propozitile si litere acelea dau indicati despre eroare pot fi sute de erori majoritatea grave! Daca nu te pricepi tu sunt prea mari erorile pentru un amator.

| Bellatores a răspuns:

Am patit si eu asa, este de la placa video, eu mi-am luat alta placa video si acum nu mai am probleme.big grin

| r0b3Rt03 explică (pentru Bellatores):

Pai eu tocmai mi-am luat-o placa video...

| Bellatores a răspuns (pentru r0b3Rt03):

Atunci nu e instalata corect.

| abyy95 a răspuns:

1.verifica daca colerul procesorului daca functioneaza corect...
2. intra in bios si vezi la ce temperatura iti sta procesorul
3.verifica daca hdd-ul este conectat cum trebuie.
Posibil sa ti se incalzeasca prea mult procesorul..si ca un sistem de siguranta isi da restart..asta dupa cat timp? dupa ce rulezi jocuri sau? spune ce procesor ai si ce temperatura are. dupa 30-40 de min aprins

| Upz0r3 a răspuns:

Este eroarea BSOD...e de la placa video sau rami...reinstaleaza driverele si daca tot nu merge rr windowsul si daca nici asa nu merge schimba placa video happy

| ici3 a răspuns:

Daca codul este cu 000000000004, etc si ecran albastru ( BsD= bluescreenofdeath ) in cele mai frecvente cazuri este de la rami, defectiuni, incompatibilitate cu placa sau procul. Incearca sa pui doar un ram odata, in diferite sloturi, si sa bootezi asa. Vei afla daca nu cumva este unul dintre cele doua, defect.
Daca ai mai adaugat unul de curand scoate-l pe acela. Succes

| r0b3Rt03 explică:

Multumesc de ajutor, acum am pus driverul de pe sd de la placa video si vad cu nu mia mai dat eroarea aia, ca eu am instalat dirverele cu programul driver profesionala ala...

| DeyCj a răspuns:

Totul depinde de acel cod ce ți-l dă.De regulă ecranele albastre apar atunci când:
Ai instalat un hardware nou și ai windows contrafăcut iar acesta nu îi cpabil să preconfigureze noul hardware până la instalarea driverului
Ai pus hardware-ul în sloturi cum nu trebuie în sensul că nu le-ai fixat și în clemele de prindere
De regulă după upgrade la hardware se reinstalează Windows, deoarece nu pre știe detecta cum trebuie noul hardware și și din cauza asta dă blue screen
Succes

| r0b3Rt03 explică:

Uitati caldura la cpu -> http://i.imgur.com/vy6do.jpg
Ear la resutul adica toate celelalte ->http://i.imgur.com/3toIt.jpg

| tr3ig a răspuns (pentru r0b3Rt03):

De obicei acel bluescreen ti-l da atunci cand ti se strica hardu, si e posibil cat de curand sa nu ti-l mai vada. asa mi s-a intamplat si mie de 2 ori si am fost nevoit sa schimb hardul. acum din comentariile pe care le vad mai sus cum ca ar putea fi si din placa video sau din rami, nu contest, dar parerea mea este sa te duci cu el intr-un service de calculatoare, sa le spui si lor povestea pe care ne-ai spus-o si noua si ei iti vor spune ce are mai exact. costu nu este mare, in Craiova este undeva la 200 de mii de lei vechi un control la pc. acum depinde de oras da nu cred ca sare mai mult de 300 de mii.