| emyy31 a întrebat:

Salut tpu.am o problema cu tastatura.mi se opreste din functionat tastele a,z, q, 1 si dupa aia iar merg si iar se intrerup imi puteti spune de ce? dau fundawinking

Răspuns Câştigător
| pestisorulauriu a răspuns:

Ai incercat tastaturasi pe alt system? daca e usb o poti adauga uni laptop sau alt system. Astfel iti poti da seama daca problema este de la tastatura. Daca acest lucru persista pot fi nenumarate cauze:

1. Ai turnat ceva pe tast
2. pernutele conductoare de sub tasta nu mai actioneaza (posibil si fin cauza unor firmituri)
3. Controlerul tastaturii
4. driver-ul acesteia
etc etc etc

8 răspunsuri:
| ovidius a răspuns:

În afară de a cumpăra o nouă tastatură există şi varianta de a curăţa respectivele taste...
http://www.youtube.com/watch?v=5FjYEpTVw3Y

| stlucian a răspuns:

In mod sigur ai un contact imperfect. Dupa cum iti dai seama aceste taste se afla pe "diagonala" tastaturii deci au TOATE o legatura intre ele care s-a deteriorar(intrerupt temporar). Poate si tasta Alt face aceiasi problema doar ca nu ai observat big grin Tastaturile folosesc un sistem de contecte care se numeste multiplexare+codare.Folia pe care sunt dispuse contactele si conexiunile intre taste s-a uzat pe acea portiune ce deserveste acele taste.
Multumit/a big grin

| MihaiEdy1993 a răspuns:

S-a stricat tastatura.

| emyy31 explică (pentru MihaiEdy1993):

Ca s-a stricat se observa laughing

| MihaiEdy1993 a răspuns (pentru emyy31):

Iti iei alta tastatura. Gasesti in piata la 30 lei. Eu mi-am luat una la 15 lei din piata si o am de 4 ani si functioneaza foarte bine.

| emyy31 explică (pentru MihaiEdy1993):

Am luat numai ca voiam sa stiu ce draq are aia laughing

| MihaiEdy1993 a răspuns (pentru emyy31):

E simplu. S-au oxidat niste contacte. Decat sa dai 40 lei pe un spray de curatat contacte, mai bine iti iei una noua.

| Yo_Hani_1996 a răspuns:

Mai bine ia-ti alta ca mai mult de 25 de lei nu este una!