Ai incercat tastaturasi pe alt system? daca e usb o poti adauga uni laptop sau alt system. Astfel iti poti da seama daca problema este de la tastatura. Daca acest lucru persista pot fi nenumarate cauze:
1. Ai turnat ceva pe tast
2. pernutele conductoare de sub tasta nu mai actioneaza (posibil si fin cauza unor firmituri)
3. Controlerul tastaturii
4. driver-ul acesteia
etc etc etc
Iti iei alta tastatura. Gasesti in piata la 30 lei. Eu mi-am luat una la 15 lei din piata si o am de 4 ani si functioneaza foarte bine.
În afară de a cumpăra o nouă tastatură există şi varianta de a curăţa respectivele taste...
http://www.youtube.com/watch?v=5FjYEpTVw3Y
E simplu. S-au oxidat niste contacte. Decat sa dai 40 lei pe un spray de curatat contacte, mai bine iti iei una noua.
In mod sigur ai un contact imperfect. Dupa cum iti dai seama aceste taste se afla pe "diagonala" tastaturii deci au TOATE o legatura intre ele care s-a deteriorar(intrerupt temporar). Poate si tasta Alt face aceiasi problema doar ca nu ai observat Tastaturile folosesc un sistem de contecte care se numeste multiplexare+codare.Folia pe care sunt dispuse contactele si conexiunile intre taste s-a uzat pe acea portiune ce deserveste acele taste.
Multumit/a