| Butnariu_Ovidiu_1996 a întrebat:

Am o problema grava cu calculatorul!
In primul rand, dupa cateva minute de la deschiderea calculatorului mi se restarteaza calculatorul si ecranul este albastru.Srie ceva dar nu pot citi pentru ca este o numaratoare care se termina foarte repede. Apoi se redeschide.Am Windows 7 ultimate.
In al doilea rand,uneori mi se opreste sunetul,apoi nu mai pot misca cursorul,apoi ecranul devine negru si pe urma revine totul la normal.
Am Intel i3, AMD HD 6850.

Răspuns Câştigător
| Éηεяgý a răspuns:

Prima problema este BlueScreen...Trebuie sa iti reinstalezi Windowsul.Mi s-a intamplat si mie de curand.La a doua problema nu stiu ce este... sper ca ti'am fost de ajutor.Dai funda?big grin

5 răspunsuri:
| sweetprincess02 a răspuns:

E virusat, acelasi lucru mi s-a intamplat si mie.Instaleaza windosu din nou.

| Ekcstsy a răspuns:

Reinstall windows

| Jacob27 a răspuns:

1.Cred ca se restarteaza din cauza prafului in exces din unitate.(eu asa am patit, mi se restarta calculatorul din 10 in 10 min).
2. Posibil sa ti se faca ecranul albastru si sa nu mearga sunetul si sa se blocheze calculatorul din cauza unor virusi din calculator.

| tteo92 a răspuns:

Salut!
De obicei "ecranul albastru" apare din cauza programelor/driverelor neinstalate cum trebuie lasand la o parte troieni si alte minuni.
Iti amintesti care a fost primul „ecran albastru" si ce a fost instalat inainte de a ti se de-a restart.
Cand ai instalat ultima oara windows-ul?
Daca nu stii exact cand ti-a fost prima oara restart si cand ai instalat windows-ul, trebuie sa faci un reset la bios plus o schimbare de RAM intre ei.
Apoi n-o sa ti se mai de-a restart.
Stii sa faci asta?

| Butnariu_Ovidiu_1996 explică (pentru tteo92):

Nu am nici o idee cum sa fac, am o singura placuta ram