| Alfred0703 a întrebat:

Am o problema imensa.Sa incepem cu inceputul.Pe data de 08.14. 2012 mi-am schimbat placa video.A mers pana pe data de 13.07. 2013. Ok cand pun cablul de la monitor in chestia aceea unde trebuie bagat nu merge da dar am 2 gauri din alea unde trebuie sa-l bag unul este acolo unde este processorul si celalalt este jos conectat la placa video si daca il pun jos unde e placa video nu se aprinde ecranul. Daca il pun aculo unde e conectat direct cu procesorul se aprinde monitorul dar grafica la jocuri e foarte slaba. Ajutati-ma va rog.O poza http://i43.tinypic.com/2rx6v6u.jpg

Răspuns Câştigător
| al3xander a răspuns:

Pentru ca acolo unde il conectezi tu acum este placa video integrata (care nu are de-a face cu placa video pe care ai pus-o tu). posibil ca placa video este arsa si de asta numai functioneaza.

7 răspunsuri:
| Alfred0703 explică (pentru al3xander):

Pai nu stiu asa s-a intamplat ca am instalat gta 4 a mers. Dupa 5 min se tot bloca si s-a stins ecranul trebuie placa video noua?

| al3xander a răspuns (pentru Alfred0703):

Pai nu stiu, ai incercat sa o scoti, sa o stergi de praf si sa o pui la loc? nu cred ca mai poti sa-i mai faci vreo ceva, cred ca este arsa dar macar incearca sa o stergi de praf, poate numai functioneaza cooler-ul si de asta numai merge.

Nu stiu unde e cooler-ul la placa mea video e un GeForce GTX TITAN

Nu ti-am zis ca in aceea zi au fost vreo 15-20 de ssocuri de curent

Deci nu a fost ceva bun pentru ea. imi fine am inteles ca e titan dar depinde ce model, sunt o gramada, oricum placa video trebuie sa aiba un cooler pe ea.

Da l-am gasit functioneaza tot are electricitate in el peste tot dar nu se aprinde ecranul.A da si miroase a fum placa video dar n-are nici o urma de o "pata" neagra pe circuit.

Nu e neaparat sa aiba vreo urma de pata neagra pe ea. pata neagra se creeaza atunci cand se componentele se "impusca". oricum daca zici ca miroase a fum e clar, e arsa imi pare rau.