| oMaNe4 a întrebat:

Salut TPU,am o problema in legatura cu contul meu de Facebook,imi spune ca este dezactivat,nu am facut nimic gresit eu nu prea folosesc Facebook doar messenger-ul,am incercat sa trimit poza cu bulentinul imi spune,, Acest cont este dezactivat, nu putem revizui aceasta actiune" m-au lasat sa dau download la informatiile contului si am observat ca am avut 2 adrese ip conectate la cont din Nevada acum cateva ore, oare pot sa le trimit ceva mail celor de la Facebook sau sa fac un live chat ceva? Dau funda

5 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Sigur nu ti-a raportat cineva contul pentru ceva ce ai scris prin vreun comentariu? Ma indoiesc ca poti apela la functia live chat si sa rezolvi ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ai copiat si postat ceva ce nu aveai voie, precum videochlipuri, sau postari politice, nud, muzica unde enu ai platit copyright.
NU se dezactiveaza conturile degeaba, asta este clar ca ai facut ceva ilegal sau impotriva regulilor de publicare pe FB, de aceea ti-a fost contul dezactivat.

| darrio2007 a răspuns:

Ai incalcat vreo regulă. Degeaba nu ti s-a dezactivat contul.

| oMaNe4 explică:

Nu am postat nu am comentat nu am dat share nu am facut absolut nimic

| oMaNe4 explică (pentru dullcat):

Eu nu comentez la postari laughing) efectiv foloseam doar messenger si nici acolo nu am trimis ceva nud sa chestii de genul