Bună Elena.Profesoara ta de informatica te-a dezinformat.A vrut să zica că este o problemă cu Windwos-ul 7 furat(cu loader) aia îi altceva.Da, deoarece Microsoft a început controalele prin TPM(așa îi spune) și este un sistem de antipiraterie soft, iar cei ce au Windows-ul cu licenta furata o sa aiba probleme.Deci de asta eu tot timpul recomand un Windows 7 în trial, 120 de zile se poate cu rearm, apoi daca modific o chestie în registru îl mai poți rearam încă de 8 ori, adica un an Windows gratis și legal.Dar cum românu atâta știe Windows furat și ignora că Loaderele conțin 3 troieni ce se infioltreaza în sectorul de boot care nu se șterg la o reinstalare.Doi din ei sunt periculoși iar unul este acela c face windows-ul Ganuie ilegal.
Ideea era să te informez, ca să știi de ce real de asta ți-am scris ție.
Pai. din cate am auzit asazi este o problema cu windows 7 si 8. Nu mai functioneaza asa bine... poveste care ne-a spus-o profa noastra de informatica. Parerea mea este ca de aia nu iti merge si nu ai decat sa chemi pe cineva sa vada daca ti-l poate repara ori sa astepti pana ti se regleaza. Funda?
Aici îs două cauze probabile. Daca știi ca ai folosit Windwos Loader la Windows 7 adică l-ai furat aiurea, e clar de ce. Microsoft veghează pentru tine prin TPM-ul ce tocmai l-a activat în Windows 7.
Dacă știi că ști în ordine atunci probabil ai contactat un virus.
Remediul unu încazul loaderului resoftarre și folosire de Windows 7 în trial adică legal 3 luni apoi extinde la un an.
Renmediu doi.Devirusare cu un antivurus extern.Succes
Nup. Nu merge cu restart, l-am scos din priza tot, nu merge
Nome145 întreabă: