| bogdannel977 a întrebat:

Am o problema pe facebook de 2 zile cineva imi sterge toate pozele si imi pune o singura poza oribila la fundal cu Justin Bieber(nu suport cantaretu!). Chestia este ca eu nu am dat contul la nimeni, nu am intrat de la nimeni de acasa, contul de facebook este nou(am 50 de prieteni), si mail-ul tot la fel(este facut pe gmail).Va rog spuneti-mi ce sa fac(Pozele le sterg si tot le pune)

Răspuns Câştigător
| SoreMihalacheSorina a răspuns:

Nu cred ca e un haker.Si in al doilea rand daca stie ca nu iti place JB si pune poze cu el.e clar.un prieten ceva..Nu ai ce face decat, sa iti schimbi parola! Sau daca nu fa-ti alt cont!

4 răspunsuri:
| bogdannel977 explică:

Multumesc! asa o sa fac

| SoreMihalacheSorina a răspuns (pentru bogdannel977):

Nu ai pentru ce! Si multumesc pentru fundita! happy

| IoNyShimotukushichi a răspuns:

Nu ai ce face decat, sa iti schimbi parola!

| Damian_Alexandra_1991 a răspuns:

Stii ce mi se pare cam rautacios sa spui asa ceva despre J.B cum se simt Directineri, Smilery toti fani de la alti cantareti asa ne simtim si noi Belieberi daca ai stii macar cine este acest cantaret si te-ai ducumenta ti-ai da seama ca gresesti daca iti punea cineva o poza cu o fata nud te simteai bine, dar uite poate cine ti-a pus pozele este Belieber (ca mine) si a vrut sa iti dea o lectie.Sincer eu te-as strange de gat daca te-as intalni.