In primul rand, in timp ce incarci tableta nu este indicat sa te si joci pe ea, doarece aceasta se strica in timp. Nu mai merge deschisa deoarece bateria nu mai are energie deloc in ea. Incearca totusi sa ii dai reset. Poate o sa mearga. Insa nu stiu pentru cat timp.
Ceva normal.Ai exploatat tableta neconfrm! După ce că ai incarcat-o cu încarcător neconform ai și folosit-o mai mult ca sigur la gaming, și ceva de genu ăsta numa de gaming nu e.
Decât s-o rep[ari mai bine iei alta că ai șanse mici s-o mai faci funcțională. Problema nu e din software ca e o problemă hardware.Succes
Vad ca nu ati inteles ce am intrebat.Da...stiu chestia cu jucatul pe ea.Problema e alta ca nu mi mai merge internetul pe ea.Nu pot activa conexiunea de date, am mai intrebat pe cineva si mi a spus ca ar putea fi:
1.Cartela sim defecta
2.Slot cartela sim defect
3.Nu am bagat bine cartela.
Cred ca ar putea fi slotul de sim, dar toti pinii par in regula...
Cred ca ai nevoie de o baterie noua din punctul meu de vedere si experienta mea legata de tablete. Te pot indruma sa cumperi de la ei, desi montajul plus transportul la ei plus bateria o sa te costa vreo 100 lei cel putin sau poti cumpara direct de pe https://www.inowgsm.ro/......-nano.html
Salut! Cum ai rezolvat problema? Eu nu am folosit o 3 luni, acum nu vede nici un sim { incercat RDS Orange si Telekom}. Acum 4 luni cand am primit o am folosit o cartela Rds de 2.3 ori.A mers f bine ca telefon si router de date.
YzuD întreabă: