Din cate am vazut eu, nu poti, nu s-a pus disponibila o actualizare oficiala de catre producator ceea ce inseamna ca ai ca alternativa Custom ROM-urile ca Cyanogenmod, si ele fiind cu 2 taisuri pentru ca din momentul instalarii acestui ROM pierzi garantia, si in timpul procesului, in urma unei erori umane (greseala) sa transformi o tableta functionala intr-o caramida, mai exact sa o strici. Si daca ai pierdut garantia si ai stricat-o, poti sa o ti de decor. Faza cu actualizarile sta prost la Android, singura varianta sa primesti un Android mai nou e sa cumperi un nou device, nici macar Samsung nu se chinuie sa aduca actualizari. Poate ai auzit de Samsung Galaxy S3? In loc sa ii faca o actualizare de software, au lansat un nou telefon "Samsung Galaxy S3 Neo" Sper ca argumentele mele sa te ajute, si te rog daca iti sunt folositoare, da-mi o fundita mica
Macar sti vrea metoda cum sa imi mearga mai bine jocurile?
Incearca sa ti active cat mai putine aplicatii; intra la optiuni dezvoltator in setari si seteaza-ti tranzitiile toate pe 0.5x! Poate nici tableta nu este foarte performanta si in cazul asta nu prea ai ce sa faci. :/
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: