| Dragonisgaby a întrebat:

am si eu o intrebare. adica mai multe laughing
Vreau sa imi fac un pc din bucati adica :
Procesor AMD Athlon II X4 640 3. 00GHz skt AM3 box
Placa de baza ASRock N68-GS3 UCC
placa video Sapphire Radeon HD6670 1GB DDR3 128-bit DVI
Hard disc Seagate 1TB SATA-III 7200 RPM 64 MB Barracuda
si un sistem de alimentare. inca nu m-am lamurit nu stiu probabil Sursa Seasonic S12II-520 Bronze, ATX12V, 520W sau Corsair 430CX Bonze CP-9020046, 430W, ATX 2.2
bun acum ca v-am luat cam 2 min din viata voastra numai sa vedeti cam ce vreau vine intrebarea : sunt compatibile toate componentele si mai important imi mai trebuie ceva? ( nu ma refer la cascasa,monitor,keyboard, maos, sistem audio.)
mersi si astept raspuns tongue (dau funda)

4 răspunsuri:
| SouLIce a răspuns:

Da sunt compatibile
Iti mai trebuie memorie ram

| sltlp a răspuns:

Sunt compatibile dar configuratia arata jalnic. Pui procesor de aproape 4 ani, paltforma veche, placa de baza veche,, hdd spatios, gpu. sa zicem ca merge, si o sursa extrem de scumpa.
Ce buget ai pentru aceste piese? De ram nu ai nevoie?

| SonicAndrei a răspuns:

Am câteva mici modificări de făcut :

-Eu aș pune o placă video mai bună. De exemplu nVidia GeForce GT 630 de 2 GB.

-Găsește o placă de bază la fel, dar de la Asus (nu va fi chiar la fel ci puțin mai bună).

-Aș schimba firma HDD-ului cu Western Digital (dar să fie tot SATA-III, 7200 RPM și buffer 64 MB).

-Sursa să fie Corsair/Cooler Master de 450 W.

-Nu uita de memoria RAM: 4 GB DDR 3 de la Kingston/Corsair (1 modul cu viteză cât mai mare).

Configurația e bună dar eu zic să-ți pui componente puțin mai bune și o placă video mai bună. Dacă ești din Cluj ia-ți componentele de la Intend. Acolo au prețul corect și găsești de toate.

| Gabi05 a răspuns (pentru sltlp):

De acord cu srsdani.arata jalnic.sursa puternica placa video de generatie veche, procesor de 4 ani si hdd scump.

La configuratia aia mergea si sirtec high power element plus 400w.

@somicandrei nu mai recomanda daca nu sti ce vorbesti.gt-ul ala de 2gb e sub hd6670.mai bine taci.