| 97Doru a întrebat:

Am si eu o intrebare big grin, ce sursa imi trebuie pentru, un pc cu : rami de 1gb, placa video 128, hhd 250 si procesor 2400 ( am sursa de 240 )... si imi merge greu, l-am formatat si la fel. imi poate spune cineva ce sursa mi-ar trebui big grin.

Răspuns Câştigător
| sltlp a răspuns:

Nu e de la sursa. E de la pc, e destul de batran.

19 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca iti merge greu PC-ul, nu da vina pe sursa

| supermari10 a răspuns:

Nu-ti lua alta sura ca merge doar sterge-o de praf si o sa-ti mearga. Funda?

| IzzzzI a răspuns:

Aceasta sursa e numai buna
http://bit.ly/10HsY94

| adybutterfly a răspuns:

De vina este procesorul, este amd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sterge sursa de praf, instaleaza alt windows pe pc, si eventual dca merge tor greu, i o sursa de 300 w:
http://www.pcgarage.ro/surse/seasonic/ss-300tfx-300w-bulk/

| 97Doru explică (pentru supermari10):

Nu are praf in ea... este curata si tot merge greu. sad

| 97Doru explică (pentru adybutterfly):

Procesorul este Intelwinking

| 97Doru explică (pentru sltlp):

Intr-adevar are 10 ani, dar ar trebui sa mearga perfect la memoria care o are, mai am o unitate cu procesor de 1, 6ghz, rami de 512, hhd 150 si placa video 128 si merge mai bine ca ala mai mare si sunt aman2 la fel de vechi. straight face

| 97Doru explică (pentru anonim_4396):

Am instalat si xp, si 7, ( am incercat si cu 98). si tot asa... Pe 7 nu mai zic. ca merge foarte greu.

| 97Doru explică (pentru 97Doru):

Nu are praf in ea...sad

| 97Doru explică (pentru anonim_4396):

Atunci care ar fi cauza :S?

| sltlp a răspuns (pentru 97Doru):

Incearca sa faci un test de stabilitate(si verificat voltaje). Apoi verifica daca ram-ul si hdd-ul nu sunt defecte. Daca trece de aceste probe, nu e de la sursa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru 97Doru):

Schimba sursa si ia una de 300 w

Ram-ul nu e de vina... dar daca ar fi posibil sa fie de la hdd, nu ar trebui sa mearga chair asa greu. totusi e destul de mare (250gb) :-s

Nu conteaza capacitatea. Instaleaza Hard Disk Sentinel, si vezi daca iti gaseste probleme.

Chiar o sa incerc, mersi mult, daca e vreo problema la hdd, ai funda big grinbig hug

Nu a gasit nici o problema este 98% sanatos, nu imi da nici un fel de problema sad

E putin rau, dar merge. Incearca sa testezi si restul componentelor, asa cum am zis. daca nu verifica de virusi, sau daca nu cumva e chiar de la windows.

Pai Dani. restul comonentelor sunt in stare buna, windowsul l'am schimbat, virusi nu are, de la windows nu ar avea ce. uite eu la calculatorul asta cu procesor de 1, 6, hdd 150, rami 512 si placa video 128, imi merge destul de bine, si sanatatea hdd-ului este de 67% si mai are 881 de zile de sanatate. Uite daca vrei sa ma ajuti da-mi add la id de mess... tudorel.doru