anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am si eu o nelamurire la windows 8 sper ca ma puteti ajuta sau sa-mi spuneti macar daca am postat bine (sunt cam nou).

Daca am achizitionat un laptop cu windows 8 si mai am un laptop cu windows 7 beneficiez de o reducere la upgrade la cel cu windows 7? Am vazut la o emisiune ceva la televizor ceva de o promotie pana in 31 ianuarie 2013 nu am mai gasit-o de atunci. Era ceva de genu daca ai cumparat un "calculator / laptop / tableta " cu windows 8 la un alt dispozitiv cu windows xp sp3 / vista / 7 poti face upgrade la jumatate de pret (14.99 euro) pretul upgadeu'lui in sine costa 30 de euro ~.

Daca stie cineva lasati raspunsu - funda, daca nu stiti va rog nu lasati comentarii de genu esti praf sau win.8 e naspa. mersi!

7 răspunsuri:
| ByTyger1 a răspuns:

Da merge funda

| pigulea a răspuns:

Eu nu risc!

| vrelian a răspuns:

Da ar merge doar daca tu pe latopul ala care ai windows 7 acel windows are licenta.intelegi ce zic cred.adica sa nu fie windows 7 din ala luat dupa net si fara key. daca windowsul tau 7 este inregistrat atunci poti face upgrade pe 8. daca e pirat cum spunem noi nu o sa mearga.nu conteaza ce oferta ai aia tine de microsoft.deci asa se trece de la un windows la altu doar daca ai licenta pe ala ce vrei sal schimbi.asa este ai dreptate upgrade de la Microsoft atit costa 40$. daca tu ai oferta aia atunci ia-o ca e bine.dar cum am spus mai sus doacr daca 7 are licenta.numai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ByTyger1):

Ma intereseaza doar daca am reducere la update! Adica sa dau bani mai putini pentru ca mai am un windows 8!
De mers stiu ca merge!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru pigulea):

Risca linistit, am windows 8 spui asa doar la inceput dar cand il vezi nu-l mai lasi din mana. Stiai ca poti pune aplicatii gen Talking Tom? sau ca beneficiezi de unele programe gratis, sau ca ai antivirus full protection gratis?
Tot ce are windows 8 in plus este o interfata noua si ceva updatari dar daca vrei poti sa-l folosesti ca pe windows 7 adica cu desktop.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru vrelian):

Am windows 7 ultimate, eu stiu ca merge sa fac update dar ma intereseaza doar daca gasiti oferta aceea de care v-am vorbit in intrebare, multumesc oricum.

| vrelian a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai intrebat daca poti face upgrade daca ai acea oferta de care tu spui.eu asta am inteles din intrebare.dar acum inteleg ca tu intrebi daca stie cineva daca acea oferta mai este valabila.pai trebuie sa formulezi asa de prima data.nu stiu de oferte la calculatoarele din romania.eu locuiesc in afara.deci imi pare rau nu te pot ajuta.scuze ca am inteles altceva.