Ai formatat hard-disk-ul inainte de instalare? Ar mai fi interesant de stiut daca hard-disk-ul este SATA si daca varianta de XP pe care incerci s-o instalezi are incluse drivere pentru SATA. E posibil sa nu poata gestiona hardul din motivul asta.
Si eu am un notebook si ii instalez windows-ul cu un stick usb. sfatul meu: incearca sa pui un alt windows pe usb, probabil e corupt windows-ul sau pune-l pe un alt stick, probabil este defect cel de acum. sigur o sa mearga una din aceste 2 optiuni. poti lua in calcul si varianta lui "nobody88" stie ce spune. bafta.
Iti zice ca nu mai putea sa citeasca USB ul probabil la o anumita durata in instalare usb ul nu mai poate fi citit, acum eu iti recomand o solutie simpla care o folosesc eu la firma cand se strica cate ceva fa rost de un Cd/DVD portabil. si incearca sa instalezi asa, daca biosul tau are obtiunea sa poti instala de pe USB cu siguranta te lasa sa selectezi la booting device si USB - Cd- rom asa ca incearca asa cu un cd bootabil bun si cred ca o sa iti mearga indiferent de sistemul de operare pe care il alegi. Succes.
anonim_4396 întreabă: