Pai alea nu se contorizeaza daca sunt toate de la un singur ip/mac/user(sunt multe filtre).
Cum a spus si sltlp. In plus, poate bloca si anula contul AdSense daca observa urme de frauda.
Multumesc pentru interesul acordat.Dar de ce cand intru la adsense totul este 0, adica nici macar un click nu este contorizat de 3 saptamani...ca nu cred ca nu a dat nimeni click pe nici o reclama.ce se poate intampla? multumesc inca o data pentru rabdare si pentru interes!
In caz ca te-ai logat de pe respectivul calculator al prietenului tau cu siguranta ti la-au socotit ti l-ai dat singur si chiar si atunci cand trimit linkuri prietenilor fb sau mai stiu eu unde robotii adsense sunt foarte 'destepti' deci nu ai cum sa ai fentezi, fii cu bagare de seama s-ar putea chiar sa te taxeze mai dur
Nu m am logat de pe acel calculator.Am dat doar pentru un test ca doar nu o sa vizitez toti prietenii sa imi dau singur click-uri.Dar la mine la adsense apare 0 peste tot si cred ca nu contorizeaza nimic adsense...
Dar ti-au dat apropbarea, ca la asta nu m-am gandit. Cand nu ai aproobare de la ei, iti dau voie sa vezi ce si cum, dar inti contorizeaza zero. Idem si pentru youtube.
Sltlp :wow nu am primit nici un mail de la google in care au dat aprobarea..nici eu nu m am gandit la asta..si ce pot face sa primesc aprobarea? sau trebuie doar sa astept? eu am crezut ca nu trebuie sa mai trimita aprobare..multumesc din suflet!
Ca sa te aprobe in AdSense trebuie sa ai domeniu propriu, deci daca esti pe ceva platforma blogger, wordpress, webnode, ucoz, wix etc nu o sa te aprobe.
Si mai e faza ca esti platit la mia de clickuri cu 0, 5-5 dolari. Deci mai ai multe clickuri de dat. Si are dreptate lumea ca daca toate clickurile iti vin de la acelasi calculator o sa fie considerata frauda.
anonim_4396 întreabă: