| Cristian12321 a întrebat:

Am si eu o problema la trableta. AM un router in casa si m-am conectat cu tableta la wi-fi, ma pot juca pot intra pe net nu e nici o problema dar cand intri pe youtube si dau la un video si-l pun pe full screen functioneaza cateva minute video-ul dar dupa se blocheaza ca si cand nu mai primesc net... Si chiar asa si este la tableta am semnul de la wi-fi (liniile albastre) cu niste semne pe linii iar cand dau pe full screen si ma uit la video acele linii dispar si practic nu mai primesc net. Ma poate ajuta cineva? Am android 4.0.4 pe tableta.
Dau Funda! Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| valy_9268 a răspuns:

Banuiesc ca la net ai viteza de 1 mega pe secunda, cand intrii pe youtub dai videoclipul pe o calitate mai slaba, si iti va merge, nu ai destula viteza de net! Pe o calitate mai slaba nu iti cere viteza prea mare, si o sa iti mearga!

3 răspunsuri:
| CosmynComy a răspuns:

Iti propun sa te duci la un Service bun din orasul tau! si eu am patit la fel si am fost cu ea la service si mi-a facut un upgrade la software!

| Cristian12321 explică (pentru valy_9268):

Voi incerca si daca merge iti voi da funda.

| valy_9268 a răspuns (pentru Cristian12321):

Iti va merge, si pe computer daca ai viteza mica la net si dau imaginea video pe o calitate ridicata iti merge greu, cateodata deloc, depinde de codecul videoclipului, iar la o calitate mai slaba va merge,