| Adrian_Maris_1998 a întrebat:

am si eu un dvd butabil cu win cum il copiez pe alt dvd dar sa fie tot butabil? Dau funda raspunsului ajutator! Multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca windows-ul e original si cd-ul e protejat nu poti sa-l copiezi. Mai inati baga cd-ul in unitate si incearca sa-l copii pe desktop. Daca ai reusit asta, scrie-mi in mesaj privat sa te ajut.

5 răspunsuri:
| IonutGaby a răspuns:

Pai iei un DVD si CDBurnerXP, trebuie sa ai o imagine ISO sau Daemon Tools in pc cu acel windows, selectezi windows-ul repest sa fie in format iso apoi arzi DVD cu windows.
P.S nu se spune butabil ci bootabil

| CiprianDoarEu a răspuns:

De copiat, il poti copia dar nu ai cum sa il iei direct butabil. Ca sa faci un cd cu windows butabil ai Nevoie de Nero Burning ROM si de DAEMON Tools. Cum il faci butabil nu iti pot spune pentru ca nici eu nu stiubig grin Sper ca te-am ajutat cu ceva. Funda? big grin

| Adrian_Maris_1998 explică (pentru IonutGaby):

Eu am un dvd original de la sursa si as dori sal copiez cum fac sa-l pot copia in pc?

| horia2012 a răspuns:

Daca DVD-ul nu e protejat la copiere (daca e original-ar trebui), cu functia Copy CD\DVD a programului pe care-l ai. Il slavezi ca imagine ISO. Acea magine e bootabila.

| IonutGaby a răspuns (pentru Adrian_Maris_1998):

Pai procedezi astfel, bagi DVD in unitate, apoi copii componentele din DVD(tot ce este in el), iei power iso(versiune 4.7, iti dau si serial cod User name:Adrian, serial :JXYEH-KW8MA-TBWSX-1QP63-PHPRB)il activezi, apoi faci oimagine ISO si procedezi cum ti-am spus in raspunzul anterior.Succes!