anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu un laptop HP si mi se restarteaza inainte imi aparea blue screen si i.am instalat windows-ul si doar se blocheaza si se restarteaza acuma, daca ma poate ajuta cineva, daca stie ce e stricat la el. Ofer funda

Răspuns Câştigător
| K0sti a răspuns:

Hardul, memoria...fa teste!
http://www.epasystems.ro/cum-verificam-memoria-ram-a-calculatorului/

5 răspunsuri:
| eduardo122 a răspuns:

Daca imi spui ce este

| cezarultau a răspuns:

Am patit cam aceeasi treaba, era de la o placa ram de 1gb, am schimbat-o cu una de 2gb si merge fara probleme.Am sters pc-ul peste tot de praf si la interior si am scos si ramii de la locul lor, apoi i-am pus la locul lor dar le-am schimbat pozitia intre ele fara sa-mi dau seama, o placuta era de 2gb iar cealalta de 1gb, suprasolicita placuta de 1gb fiindca era prima si se facea ecranul albastru ori se restarta. puteam sa le intorc intre ele inapoi dar mi-am luat una de 2gb si am schimbat-o cu cea de 1gb. bafta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Fa-i un memory test in MS-DOS si apoi vezi daca ai badd-uri pe hdd cu HDD regenerator sau din CMD cu comanda chkdsk.
Mai poti avea probleme de la un mosfet, conzi bubuiti, incarcator dus(masoara-l, dar ai grija sa masori si amperajul).

| eduardo122 a răspuns (pentru K0sti):

Si cum anume il bootez adica ce.f. apas cand il restartez?

| K0sti a răspuns (pentru eduardo122):

Nu apesi nimic, il pui in BIOS sa booteze de pe unitatea optica, ca prima optiune! Chestie elementara, trebuia sa stii asta!