Puterea de iesire este la fel pe ambele canale, deci atat subwooferul cat si boxa vor primii aceeasi putere, mai departe depinzand doar de rezistenta fiecarui difuzor in parte, adica 8 si respectiv 4 ohmi. Subwooferul va primii o putere mai mare sau egala cu puterea primita de boxa, pentru ca are rezistenta de 2x mai mica, adica 4ohmi, deci atata timp cat nu dai volumul foarte tare, totul o sa fie in regula.
Totul e inregula daca legi subwoofer-ul in paralel cu una din boxele care eu 4ohmi, si pe cea de 200w o legi la 8ohmi. amplifictorul nu pateste nimic, problema apare la noile boxe legate daca nu sunt legate cum trebui la rezistenta (ohmi) corespunzatoare acestuia. eu personal ti-as recomanda sa nu ma ai dupa ampul cel mare un alt am la boxa de 200 sau sub., adica folosestele doar cu o amplificare din ibiza de la boxe. e posibil sa ai un sunet de fundal mai mare pentru ca impedanta se va schimba.
Salut.sunt sunetist si lucrez pe toate boxele.nu recomand boxa si bas pe un canal cu sau fara crossover.in primul rand boxa e mica si cand pui sub si boxa iese 4 ohm si puterea e egala.ad boxa ia la fel ca sub.boxa pe 1 ch si sub pe ch 2 rec lasa-mi un fb si iti zic mai multe despre sisteme rack schele si restul.app sub e pe 8 ohm daca are 1 difuzor pe 4 ohm e daca are 4 fire difuzor sau daca sunt 2 de 8=4 ohm
Https://www.facebook.com/Abelvalentinn putem discuta in amanunte aici!
Lavinia_Cristina_ întreabă: