| LetsGoRomania a întrebat:

Salut,TPU am un laptop pe Wifi.Cand intru in metin2 de exemplu nu stau nici 2 minute si ma scoate asa face in toate..Nu pot sa joc nimic online ca imi da Conexiune Intrerupta...Si mie jos la Wifi imi arata ca sunt conectat adica nu se schimba nimic numa ma scoate din tot ce joc online cum pot rezolva aceasta problema? Va rog ajutati-ma ma confrunt de mult cu aceasta problema si nu am gasit nici o solutie...
Cel mai bun raspuns are Funda!

8 răspunsuri:
| AlecsRvaSpunePa a răspuns:

Daca e Wifi de la vecinu` inseamna ca nu ai lungimea de banda necesara pentru a juca online. Daca e Wifi-ul tau e problema de la router.Afla-ti ip-ul si scrie-l in browser acolo sus (adica nu pe google) si dai enter.Ar trebui sa iti apara optiunile router-ului tau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai ai problema la router.

Răspuns utilizator avertizat
| LetsGoRomania explică:

Routerul este langa mine deci nu trag de la nimeni net.Am semnal full.Mai astept raspunsuri.

| LetsGoRomania explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

Asa am intrat am vazut optiunile ce fac adica ghideaza/ma nu prea ma descurc eu in laptopuri

| AlecsRvaSpunePa a răspuns (pentru LetsGoRomania):

Nu te pot ghida pentru ca nu cunosc interfata de optiuni a routerului tau.Incearca sa-l contactezi pe Jipa95, poate te ajuta el mai mult ca mine.

| LetsGoRomania explică (pentru AlecsRvaSpunePa):

La mess sau pe TPU?