Daca e pe abonament, ai vreo 10 gb trafic de net inclus in abonament la care ai viteza buna, dupa ce se consuma acel trafic de 10 gb scade net-ul foarte mult pana la luna viitoare, binenteles astea nu spun ei ca altfel n-ar mai cumpara nimeni...
Oricum, mai nou, a aparut cam peste tot net cu wifi, intereseaza-te, e de 3 ori mai convenabil si la pret si la net! Bafta!
Deci, treaba e in felul urmator. Pe stick-ul tau de internet ai ceva numit trafic de net. Gen 200 MB, (e doar un exemplu, nu stiu exact cat trafic de net ai, depinde de oferta). In 2 zile, cand ti-ai epuizat tot traficul de net, o sa iti mearga netul teribil de prost. Daca vrei sa iti mearga netul bine trebuie sa iti iei un router.
EXACT! Inainte aveam un modem mobil de la romtelecom si era net nelimitat ca asa e normal! Am intrat in ultima luna de contract si m-au sunat cei dela telekom sa imi zica de oferta asta cu modemul mobil de la telekom si nu mi-au zis ca e trafic limitat! Asta e cea mai mare tampenie, platesc 35 lei pe luna pentru 2 zile de internet?! Cea mai mare sarlatanie! O sa imi bag internet prin cablu, la care instalez un router sa prind wi-fi in toata casa, multumesc mult de ajutor!