| Ginu a întrebat:

Am un receptor de semnale sau acordor, nu stiu cum se numeste corect: Technosat T888 Plus.
Am sters toate canalele si acum vreau sa imi pun altele si ii dau la cautare dar nu imi gaseste nici un program. Tin sa mentionez ca am mai sters asa toate programele si cand am dat la cautare a gasit.
Ce pot sa fac in acest caz ca nu prea as vrea sa merg sa-l dau la reparatie ca costa scump. Multumesc. Atept orice metoda.

10 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

La ce il folosesti? Este pentru antenă? E decodor sau ce.

Bula
| Bula a răspuns:

Daca se vede ca functioneaza "scala" (cauta), atunci nu primeste semnal de la antena.

| Ginu explică (pentru CristiDinBucuresti):

Pentru antena

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ginu):

Antena e parabolică? Ce firmă de cablu ai?

Da e antena parabolica

Nu trebuia sa te bagi sa stergi nimic, ai sters si coordonatele antenei, cheama i pe cei care ti au instalat antena, sa o regleze din nou, tu crezi ca pe parabolica e ca pe cablu? Receptorul i ti baga canalele pe pozitia pe care le prinde el, nu cum ai vrea tu sa le aranjezi, acum ai aranjat o de tot. Nu o poti face singur ca nu ai aparat de reglat antena de re orientat, aia trebuie repusă pe pozitia initială tu stergind canalele ai sters tot si frecventa si pozitie si tot, ai resetat o. Sună i pe ăia si pregateste bani grei sa o facă.

Unde o ai instalata antena? Pe balcon? Pe bloc pe casă? Daca o ai in balcon, incearca tu usor sa o misti, dar usor, ca o rupi daca o fortezi si atunci esti pa, antena este la liber? Sau pe abonament? La ce firmă?

Dar am mai facut chestia asta cu stersu si dupa a fost ok adica am dat la cautare si a gasit.

Antena e pe peretele casei, dar nu cred ca problema e de la ea deoarece am miscat-o si nu s-a schimbat nimic.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru Ginu):

Scoate cartela din receptor/reciever, si scoate-l din priza lasa l cateva minute, după introduci cartela daca ai cartelă daca nu este pe cartela il scoti doar din priza si il lasi 2, 3 minute sa se reseteze, si ar trebui sa mearga, tu cand ai sters canalele sigur ai resetat decodorul, după ce il bagi in priza da i cautare automata si lasa l sa si le bage el, de la ce firmă e antena?