| leXuu44 a întrebat:

Am un Samsung Galaxy S Advance [Android 4.1.2 daca conteaza] Doresc sa descarc muzica / videoclipuri / poze din el pe computer si invers. Introduc usb-ul in telefon, imi apare in bara de notificari a telefonului " Conectat ca dispozitiv media " Si pe computer se ridica un balonas din bara cu titlul " Found New Hardware " si textul " A problem occured during hardware installation. Your new hardware might not work properly. " Am incercat cateva metode stiute de mine. dar nu am rezolvat nimic.
Ma poate ajuta si pe mine cineva? happy Cel mai bun si detaliat raspuns primeste Funda big grin.

4 răspunsuri:
| gabi99me a răspuns:

Pai problema este ceva de la harware si trebuie instalat sau reinstalat.

| leXuu44 explică (pentru gabi99me):

Si cum il pot instala sau reinstala?

| ZeroDiferit a răspuns:

Solutia este instalarea driverelor usb Samsung sau a programului kies daca nu merge doar cu drivere. Atentie insa ca la modele android mai vechi de gen gingerbread exista 3 optiuni in setari usb: Samsung kies; aplicatie redare media si stocare in masa. Verificati care e selectata.

| ZeroDiferit a răspuns:

In general instalarea Samsung usb drivers rezolva problema asta. Dac nu, atunci trebuie instalat Samsung kies. Sper sa fi de folos... daca nu tie altora.