| Alin5644466 a întrebat:

Salut TPU,Are cineva habar,ce înseamnă "Ke nos Mareais" si "ke Mareo"? Nu e in portugheză sau alte limbi,nu merge tradus. Mi-a scris cineva comentariu la un video de pe YouTube si a mai dat si emoji-uri "???????? la Ke nos Mareais si ????‍♀️????‍♀️ la Ke mareo" "Ke",cred ca inseamna "ce". Vreau sa imi dau seama ce inseamna ca nu merge tradus absolut deloc,la ke mare a tradus "imi pare rau", dar nu cred ca inseamna asta.

Răspuns Câştigător
| LenaNikolaevna a răspuns:

Am găsit că "mareo" ar semnifica "amețeală", deci mareaias trebuie să fie o variațiune a termenului. Probabil înseamnă "că ne amețești". : ))

| Alin5644466 explică (pentru LenaNikolaevna):

Multumesc,pentru raspuns happy

| LenaNikolaevna a răspuns (pentru Alin5644466):

Cu mult drag. ^_^

4 răspunsuri:
| SmartASS123 a răspuns:

E posibil să fie o greșeală de ortografie sau de tastare a cuvintelor "Ce nos mareais" și "Ce mareo". Cu toate acestea, fără mai mult context, este dificil să se determine sensul exact al acestor expresii. Ar putea fi expresii regionale sau de argou care nu sunt cunoscute în alte părți ale lumii, sau ar putea fi jargon utilizat într-un anumit domeniu sau comunitate. În orice caz, fără mai multe informații, este dificil să se ofere o definiție precisă.

| Alin5644466 explică (pentru SmartASS123):

Am inteles, oricum cred ca e ceva in hindi sau indoneziana, cuvintele acelea pe care mi le-a spus in comentarii, multumesc pentru raspuns.