Ai Cpu slabut, la 80 de grade in mod normal intra in protectie si se restarteaza pc ul.
Asta-i pc-ul meu Procesor: AMD Athlon II X3 450 3.20 GHz
Placa de baza: MSI GF615M-P33 V2 (MS-7597)
Memorie: 2GB Nanya 1333 MHz
HDD: Western Digital 500 GB Caviar Blue SATA 3 Gb/s 7200 RPM 16 MB
Placa(i) video: Sapphire Radeon HD7750 2GB DDR3 128-bit
Boxe: Genius SW-HF5.1 5050 V2
Sursa: Sirtec-High Power Element PLUS 400W
Carcasa: Delux MT375
Monitor: LG W1946 - Monitor LCD 18.5'', Wide Negru
Sistem de operare: Windows 7 64 bits
Temperatura maxima a procesorului tau, la care poate opera, este de 75°C.Scrie pe cutie, daca o mai ai.
Eu folosesc pasta siliconica pentru tranzistori.E lichida, face un transfer mai bun, in schimb e toxica si trebuie schimbata mai des.
Temperaturile nu se citesc din soft.Fiecare placa de baza va da valori diferite.Se folosesc senzori externi pentru citiri cat mai apropiate de cele reale.
In concluzie, mi se par irelevante sau in cel mai rau caz, eronate.Trebuia sa ai restarturi si alte blocaje.
La 80 de grade ''IN MOD NORMAL'' (citeste mai sus) procesoarele intra in protectie daca sunt setate din BIOS sa se opreasca o va face ( sigur). In descrierea problemei lui nu a specificat ce tip de cpu are Intel sau amd. La suta de grade este un cpu prajit si chiar daca mai functioneaza e bine sa te gandesti sa il schimbi repede. Ai dreptate, nu mai suntem pe vremea lui Pentium 2 dar in domeniul rezistentei la temperaturi... din pacate nu s-a schimbat in bine mai nimic. Sunt curios cum faci prelucrare foto sau un crisys 3 cu cpu la peste 80 de grade. Crede-ma ca am facut laboratoare pe hardware si vorbesc din experienta. Fiecare face cum vrea si cum ii convine, eu am spus doar o parere.
Narcis2007 întreabă: