| ogeorgem a întrebat:

As vrea sa'mi cumpar si eu un pc mai mult pentru gaming si nu stiu ce sa iau ca sa fie si bun. Bugetul maxim este de 2.200 lei. Ma puteti ajuta si pe mine?

7 răspunsuri:
| snzpaul a răspuns:

Te sfătuiesc sa iți iei piesele pe bucăți. Daca vrei monitor ia-ți unul 16:9 preferabil, cu 1920 Height.
Un procesor i5 este bun pentru gaming, iar placile Radeon sunt favorabile. Hard, nu stiu ce sa te sfatuiesc, incearca unu care sa nu se duca HDD imediat, cum sunt majoritatea de pe piață. Nu uita faptul ca pentru shootere îți trebuie minim 45 FPS pentru o calitate BUNA, iar pentru alte jocuri care nu se întâmpla atâtea pe ecran, LOL, DOTA spre exemplu, minim 30 FPS pentru o calitate BUNA.

| ogeorgem explică:

Multi spuneau ca asta ar fi cel mai bun. Ce parere aveti? Faza e ca nu as vrea sa il iau pe bucati cum spunea,, dirtyaim''.

| ogeorgem explică:

Ce parere aveti?

| AndyAndrei77 a răspuns (pentru ogeorgem):

NU, NU TI-L LUA PE ACELA. Intra pe mygarage.ro, fa-ti un cont, si posteaza un subiect nou la sectiunea "Wishlist". Ai grija sa respecti regulamentul acelei sectiuni si sa postezi dupa model. Acolo vei primi sisteme mult mai echilibrate si mai performante in acei bani. Apropo, niciodata nu cumpara sisteme PC intr-o bucata pentru ca sunt cele mai proaste.