| EpicFail a întrebat:

As vrea sa stiu daca este posibil sa blochez unele poze sau informatii pe computer, dar totusi sa le pot accesa oricand doresc? Si daca este posibil, cum pot face asta?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce vrei tu sa stii este daca poti ascunde in calculator poze si filmulete deocheate fara ca membrii familiei sau prietenii sa le gaseasca... Am vesti bune pentru tine, raspunsul este da!

| EpicFail explică (pentru anonim_4396):

Ai inteles foarte gresit. :/ eu ma refeream la cu totul si cu totul altceva. adica mie imi place foarte mult sa scriu povesti, uneori pot fi foarte inspaimantatoare si sinistre, iar mamei mele nu ii plac gandurile mele. la asta ma refeream. chiar crezi ca toata lumea se uita la filme din alea?!

| EpicFail explică (pentru anonim_4396):

Ai inteles total gresit. Pasiunea mea este sa creez povesti. dar uneori pot fi foarte horror si sinistre, iar pe mama mea nu o prea incanta asta. Chiar crezi ca toata lumea se uita la filme "deocheate"?! :/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru EpicFail):

Filmele "deocheate" par, in cazul de fata, mai putin vulgare decat imaginatia ta bolnava... La asta te-ai gandit vreodata sau am reusit sa imi fac loc in mintea ta, fiind primul care a spus in cuvinte ce tu banuiai de o vreme?

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci ar fi sa inveti sa folosesti functia "hide". Functia aceasta iti ascunde anumite fisiere (in general fisiere de sistem dar functioneaza si pentru fisierele pe care tu le vrei ascunse). Depinde ce sistem de operare folosesti, ca sa gasesti tutoriale scrie pe Google "Show hidden files tutorial" iar la sfarsit adauga sistemul tau de operare (xp, w7, w8 etc).

In al doilea rand creeaza un folder intr-o locatie secreta pe calculator. Oriunde, in folderul Windows, in folderul cu muzica, oriunde crezi tu ca sunt sanse slabe sa caute cineva. Foarte important sa nu uiti locatia! Dupa ce ai creat folderul dai click dreapta pe el, selectezi "Properties" si bifezi casuta "hidden". Cand vei dezactiva "Show hidden files/folders" acest folder pur si simplu va disparea, fiind din nou vizibil dupa ce vei activa functia. In acest folder iti poti scrie toate povestile de groaza care ar determina-o pe mama ta sa te ofere catre adoptie, fara teama de a fi descoperit.

FOARTE IMPORTANT: Dezactiveaza "recent documents". Acest program tine evidenta tuturor aplicatiilor lansate in ultima perioada si mama ta poate vedea ce documente ai deschis sau ai modificat. Ai aici instructiunile necesare cat si doua fisiere care fac toata treaba in locul tau: http://windowsxp.mvps.org/recentdocs.htm

Daca ai nevoie de explicatii suplimentare (sau filme deocheate) ma anunti.