| Esf22321 a întrebat:

As vrea sa stiu daca pe un Pentium III 512mb ram + placa video 32 mb se poate juca vreun joc mmorpg 3D, gen, pe pc-ul asta am incercat metin2 dar merge sacadat thinking As vrea ceva daca stiti care ar putea merge.
Multumesc

Răspuns Câştigător
| JaJe a răspuns:

Din pacate nu prea am ce sa-ti recomand, ai un sistem foarte dar foarte slab, iti recomand sa iti cumperi un pc nou.

Ai putea sa incerci:
-CS
-Call of Duty 1
-No one lives forever
-XIII

Cam astea cred eu ca o sa-ti mearga.

5 răspunsuri:
| iulyan a răspuns:

Hmm. ii cam slabut. (macar de aveai placa video de 96 mb) ai putea jucam CS bomber man, colin macrea Primul, Worms Armagedon, si Forumula 1 1995laughing

scuze, dar pe un pc ca asta, ar fi bine numa sa scrii in word si sa navighezi pe netwinking

| LucianGabriel a răspuns:

Nu stiu ce joc ti-ar putea merge(mai niciunul) dar incearca Hercule.

Calculatorul tau nu a fost destinat pentru jocuri.Incerca cand ai posibilitatea sa-ti cumperi altul nou.

Numai binehappy

| Baddboy a răspuns:

Ei la fel am si eu exact ca si tine. vreau sa mi iau altul.dar oricum iti spun merg ffff multe jocuri pe el trebuie sa le stii cauta.
de ex fifa 2002, fifa 2004, need for speed(1, 2,3, 4,5), nfs hot pursuit 2, cue club, king of the road, 4x4 evolution(1, 2), chiar si metin imi merge DELOK sacadat! CS, GTA toate(san andreas nu merge), suzuki extreme, crazy taxi, manhunt 1(2 nu m-am jucat), igi project 1(2 mge putin sacadat), delta force 3(doar aia m-am jucat), moto racer,karting, midtown madnes 2, wc 2002, master rallye(super), nhl 2002, rally championish 2000, screamer 4x4. golf, motocros madnnes 2,
rally paris dakar,gp VS superbike, tenis masters 2003, matt Hayes(la pescuit super) cam atat imi amintesc.

| monsteros a răspuns (pentru JaJe):

Nu iti merge call of duty 1

| Nitu_Valentin_1998 a răspuns (pentru Baddboy):

Da pe o placa video de 96 laughing) cu @G RAM si procesor dual core laughing) 2.66 GHz ce jocuri merg? big grin plzzz need