| Timotey99 a întrebat:

as vrea sa stiu si eu ceva:acum aproape 1 an mi-am facut abonament la digi.Eu am ales sa fie de 12 luni si mi-am luat un telefon de la ei.Un prieten mi-a zis ca daca am luat telefon abonamentu se face pe 24 de luni..Chiar este asa? Caci eu vreau sa imi bag pentru 4g...mai e cam 1 luna si ceva pana imi expira daca ar fi pe 12 luni...

5 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Ai semnat contractul? uita-te acolo si vezi cat dureaza contractul? Daca e de 1 an, daca esti multumit de abonamentul de prestarii servicii de telecomunicatii, ai dreptul sa mai prelungesti inca cu un an!

| dannyel86 a răspuns:

In general, contractele sunt pe 2 ani. Asta e sigur daca ti-au dat si telefon. Verifica conditiile din contractul semnat, sa vezi exact despre ce e vorba. Eu zic ca e pe doi ani, dar, daca esti un caz mai special, atunci ai noroc.

| S3c0ndSh0t a răspuns:

Nu inteleg ce vrei sa zici prin "vreau sa imi bag pentru 4g". In urmatoarele luni, Digi va oferi treptat 4G clientilor actuali fara costuri suplimentare cu conditia sa ai un telefon compatibil cu banda lor. Uita-te pe contract sau suna la relatii cu clientii pentru a vedea durata abonamentului.

| Timotey99 explică (pentru S3c0ndSh0t):

Dar la 4g trebuie neaparat sa ai 2600 mhz? Caci eu am un s4 mini 4g si frecventa maxima este de 2100 are ceva?

| S3c0ndSh0t a răspuns (pentru Timotey99):

Da, trebuie sa ai un telefon compatibil cu banda respectiva.