| Mihai_Marius_Gabriel_1998 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu, cum aflu daca am probleme cu placa video? un program ceva? sau "simptome"? Ms.

4 răspunsuri:
| DeyCj a răspuns:

Ar fi o idee mult mai bună să preziți cum se manifesta problema ce o ai cu calculatorul(dacă este una) și apoi o să îți ofer o soluție.
Apar pixeli morți, dungi pe ecran, bluescreen-uri, erori de Pci, etc.Depinde de cum se manifesta problema.Succes

| IoNuTz96 a răspuns:

Integrata sau Dedicata? iti face probleme in jocuri? Probabil vrei sa joci vreun joc si iti sacadeaza. In acest caz da-ti setarile video ale jocului pe Low Mode. Daca tot iti sacadeaza, e clar ca ai o placa video Integrata. Vrei performante? Cumpara-ti dedicata ( vezi ca la laptop e mai complicat ). O alta posibilitate este sa nu ai driver-ul instalat sau sa ai un driver gresit instalat. Nu uita sa-ti instalezi si direct X-ul. In caz ca e defecta, nu ai cum sa afli decat daca o duci intr-un service ca sa fie testata. Nu prea exista programe pentru asa ceva. Sper ca te-am lamurit. Bafta

| IoNuTz96 a răspuns (pentru DeyCj):

Da, asa cum zice lupudepenet ar fi o idee buna sa descrii cum se manifesta problema.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Start-run. Scrii acolo dxdiag si dai ok.In fereastra ce apare dai click pe dysplay, apoi faci dai clcik pe test draw. Dupa aceea dai si pe test direct 3D. Dupa ce iti face testele, mai jis in casuta de la notes iti spune cam ce probleme ai. Daca spune acolo ca "no problem>>>" atunci e ok.
Daca jocurile nu iti merg bine. sacadeaza sau se intrerup, inseamna ca jocurile acelea nu sunt compatibile cu placat ta video sau nu ai suficienta memorie ram. Trebuie sa joci jocuri care au cerintele de sistem apropiate sistemului tau. Chiar "fix pe fix", nu merg bine jocurile.