Ti s-a raspuns destul de clar si pe forum ca cel facut din piese e mult mai bun.
Sistemele preasamblate sunt niste porcarii cu surse de 2 lei si cele mai ieftine piese. De asemenea o placa veche high end cu 1gb vram se p*** pe orice low end cu 2gb aparut ieri, nu aia conteaza, ci seria si procesorul grafic.
Pai poti sa il cumperi pe acela daca nu vrei sa te complici cu tone de componente care trebuie asamblate si care nici o data nu sunt echilibrate perfect http://bit.ly/1qOngAk
In caz ca n-ai inteles intrebarea, principalul scop e gamingul. Grafica integrata din procesor nu se va compara in veci cu o placa video dedicata, cel putin nu cu una de 270 de lei, cum vrea el sa cumpere.
Referitor la sursa, daca omul vrea sa mai adauge o piesa in plus (consumator serios cum e placa video) cel mai probabil nu va avea suficient curent pentru ea.
Asteapta tu cateva supratensiuni si fluctuatii sa vezi cu incepi sa plangi.
Dar nu-i bai, fiecare face ce-l taie capul, daca nu asculta de sfaturile unora care au ani de experienta in domeniu...n-are decat sa plateasca.
Tu nu intelegi nu-i asa? Am pus 2 intrebari referitoare la niste treburi, iar toti se lauda cu anii lor de experienta. Ai pe dracu ani de experienta. OMFG! Tu nu intelegi ca ala e cu 300 de lei mai scump? De 300 de lei imi iau placa video dedicata GDDR5 de 1GB. sau una ddr3 de 2 gb. Si ti-am mai spus: Nu ai de unde stii ce *** de sursa are ala. Ai 2 ani garantie imediat dupa ce l-ai luat. Ti-am zis: Am prieteni care il au de mult timp si la ce luari de curent, supratensiuni si ce *** ai zis pe acolo nu s-a intamplat nimic.