Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns
De sus nu cad pietre, doar ricosate de la masini sau aruncate de oameni.
Totusi, nu vad de ce mergeai cu telefonul in mana, in loc sa-l tii in haina, buzunar sau in geanta, ca aveai toate sansele sa te impiedici sa cazi si sa-l spargi complet, fiind oricum la mare risc sa te accidentezi.
Umblam pe el si de sus a cazut, chiar am vazut cu ochii mei, nu stiam ca o sa cada piatra
Pai eu umblam in momentu acela si am vazut instant cand a cazut de sus si normal il tin in buzunar
La telefoanele astea high-end, sticla și ecranul sunt lipite, deci cel mai probabil trebuie schimbat tot LCD-ul, nu doar sticla
Am inteles, mulțumesc pentru răspuns
Daca a mai patit cineva ce am patit
Daca nu esti troll, de ce pe strada nu te uiti pe unde mergi ci stai cu ochii in telefon? Corbul ala ti-a atras atentia. Si legat de cele 5 grame, fizica spune ca un obiect in cadere isi mareste viteza, implicit si puterea cu care va lovi un obiect intalnit in calea sa. Chiar si pe tiktok gasesti lectii de fizica daca la scoala faci altceva in timpul orei.
Pai faza e alta eu nu statusem incontinuu, abia cu cateva momente pana sa cada pietricica am luat telefonul sa schimb melodia ca mi se termina si voiam sa il pun direct in buzunar si s-a întâmplat