| Alin5644466 a întrebat:

Salut TPU, azi mi s-a întâmplat cel mai ciudat lucru posibil si vreau sa stiu daca cineva a mai patit la fel. Mergeam linistit pe drum si dintr-o data cand trec pe langa un stalp cade o pietricica extrem de mica alba de sus si imi nimereste ecranul la Samsung S21 Ultra si mi l-a spart intr-un loc si s-au extins linii mari pe toate partiile ca un fel de panza de paianjen, lucrul pe care nu-l inteleg, e cum a putut sa canda dintr-o data o pietricica de sus si sa imi nimereasca la fix ecranul, am vazut ca era si un corb sus de tot si cred ca de fapt el tinea pietricica in cioc si i-a cazut jos. Nu inteleg cum s-or fi spart telefon ca era extrem de mica si daca pica pe alt telefon mai slab construit, fara gorilla glass nu se spargea sau pe alcatele sau alte marci. Si daca aveam iphone cred ca se spargea de la pietricica de nici macar 5 grame nu cred ca cantarea. Nu cred ca merge deloc sa ii schimb doar sticla, trebuie si lcd ca e cu sticla

14 răspunsuri:
| ZokoZEW a răspuns:

La telefoanele astea high-end, sticla și ecranul sunt lipite, deci cel mai probabil trebuie schimbat tot LCD-ul, nu doar sticla

| darrio2007 a răspuns:

A fost doar o intamplare nefericită.

| Alin5644466 explică (pentru ZokoZEW):

Am inteles, mulțumesc pentru răspuns

| Alin5644466 explică (pentru darrio2007):

Am înțeles, mulțumesc pentru răspuns

| FunkyDunky a răspuns:

Nu, nu s-a mai întâmplat. Felicitări!

| KovacsB a răspuns:

Eu tin telefonul in buzunar cand merg pe strada.

| Violleta2022 a răspuns:

De sus nu cad pietre, doar ricosate de la masini sau aruncate de oameni.
Totusi, nu vad de ce mergeai cu telefonul in mana, in loc sa-l tii in haina, buzunar sau in geanta, ca aveai toate sansele sa te impiedici sa cazi si sa-l spargi complet, fiind oricum la mare risc sa te accidentezi.

| Alin5644466 explică (pentru Violleta2022):

Umblam pe el si de sus a cazut, chiar am vazut cu ochii mei, nu stiam ca o sa cada piatra

| Alin5644466 explică (pentru KovacsB):

Pai eu umblam in momentu acela si am vazut instant cand a cazut de sus si normal il tin in buzunar

| Cealalta a răspuns:

Care este întrebarea?

| Cresta a răspuns:

Daca nu esti troll, de ce pe strada nu te uiti pe unde mergi ci stai cu ochii in telefon? Corbul ala ti-a atras atentia. Si legat de cele 5 grame, fizica spune ca un obiect in cadere isi mareste viteza, implicit si puterea cu care va lovi un obiect intalnit in calea sa. Chiar si pe tiktok gasesti lectii de fizica daca la scoala faci altceva in timpul orei.

| Alin5644466 explică (pentru Cresta):

Pai faza e alta eu nu statusem incontinuu, abia cu cateva momente pana sa cada pietricica am luat telefonul sa schimb melodia ca mi se termina si voiam sa il pun direct in buzunar si s-a întâmplat

| Alin5644466 explică (pentru Cealalta):

Daca a mai patit cineva ce am patit

| Alin5644466 explică (pentru FunkyDunky):

Mersi, frate?